Hsk

Uppdaterad info kring Corona

Publicerad 2020-03-30 18:04
20200310 coronabild
Läs senaste info kring coronapandemin och Covid-19 och hur det påverkar respektive sektions verksamhet på respektive sektions hemsida. Informationen uppdateras löpande.

För att hålla dig uppdaterad med senaste info kring coronavirus, ber vi dig att gå in och läsa på respektive sektions hemsidor.


Cafeterian
Gällande cafeterian har vi tillsvidare fattat beslutet att hålla cafeterian öppen. Då Folkhälsomyndigheten uppmanar till barn- och ungdomsidrott, och inte avråder från caféverksamhet, så har vi tyckt att det är rimligt. Vill man som publik/förälder handla i cafeterian går det bra, men då är det 'Take Away' samt gällande särskilda föreskrifter inne i cafeterian som gäller.

Under hela denna period har vi försökt att fatta beslut med utgångspunkt i myndigheters rekommendationer, både gällande den idrottsliga- och den övriga verksamheten. Sedan finns det naturligtvis ett behov av att utvärdera både beslut och kommunikation i efterhand.

När det gäller cafeterian har vi vidtagit ett antal åtgärder, men har alltså valt att hålla den öppen så länge vi har idrottsverksamhet på Trollbäckens IP.

Det vi gjort är:

Slutat sälja varor som inte är styckförpackade

Vi har plockat bort alla göra själv saker som att ta ketchup, senap, kaffe, muggar också vidare som står ute i lokalen.

Vi har plockat bort alla bord och stolar.

Meddelat via anslag att endast "Take away" som gäller.

Vi har ställt upp handsprit på bänken för allmänheten.

Vi har satt upp anslag på hur man förhindrar smittspridning bl a hur man tvättar händerna.

Vi har satt upp anslag på hur personalen skall sköta hygienen.

Vi har satt upp anslag på hur personalen löpande skall rengöra ytor så som betalterminal, handtag, disk, osv inne i cafeterian.

Utöver detta har vi sagt att bemanningen sker på samma sätt som tidigare, dock med en högre beredskap från kansliet, eftersom föräldrar sent måste kunna meddela sig sjuka.

Kansliet
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub