Fontanafonden

Tack vare samarbetsavtalet mellan Hanvikens SK och Fontana Food, kan vi nu gemensamt och glädjande presentera 'Fontanafonden' där det finns möjlighet för medlemmar i familjer där pengarna inte räcker till, att söka ekonomiskt stöd till barnets aktivitet.

Anledningen till att vi dragit igång det här initiativet är att vi vill vara med och bidra ur ett samhällsperspektiv. Vi vet av egen erfarenhet som idrottsförening, att det finns barn som idrottar i för små skor för att man inte har råd att köpa nya. Vi vet också att det finns barn som måste avstå cuper eller tävlingar för att man inte har råd att betala tävlingsavgiften. Vi vill inte att ekonomin ska vara avgörande för om våra barn ska kunna vara en av alla andra i laget och därför vill vi hjälpa till.

Din möjlighet till att ansöka kan handla om att barnet saknar fotbollsskor, träningskläder, utrustning, inte kan betala avgiften eller att man inte har råd att följa med på cuper, tävlingar och läger.

Det är föreningens huvudstyrelse som är den som beslutar om en ansökan. Utbetalning av stöd, ex utrustning tas ut hos Länna Sport, betalning av avgift görs av kansli till aktuellt konto. För att kunna ansöka om stöd ska medlemsavgiften vara betald.

Huvudstyrelsen kommer att granska, bedöma och bevilja ansökningar. Ansökning, beslutsunderlag och beslut är sekretessbelagda.

För att ansöka om stöd ur Fontanafonden fyller du i formuläret här på Hanvikens hemsida genom att klicka på rutan nedan - Sök bidrag från Fontanafonden.

Md banner
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub