Friidrott

Tyresöstafetten den 29 april är tyvärr inställd. Nytt datum kommer!

Välkommen till Hanvikens SK Friidrottssektion!

En friidrottsklubb för barn, ungdomar och vuxna i Tyresö, Vendelsö, Älta plus alla andra.

Banner friidrottslek anmalan 2017
Md banner friidrottsskolan anmalan 2017
Img 1673
Glädje - Gemenskap - Utveckling

Framgångar för Team Rosa vid Svealandsmästerskapen i Uppsala

19 mar, 2017
Hanviken och Team Rosa hade 6 aktiva som blivit uttagna till årets Stockholmslag vid Svealandsmästerskapen. Resultat blev 5 medaljer, två finalplatser och ett nytt Svealandsmästerskapsrekord. Läs mer

Hanvikens SK - Kallar till föreningens årsmöten 2017.

28 feb, 2017
Kallelser med datum, tid, plats och kontaktuppgifter valberedning till sektionernas och föreningens årsmöten 2017 i Hanvikens SK. Läs mer

Rapport från IVSM i Borås

5 feb, 2017
Sm square img 2160
Årets inomhus SM för veteraner gick i år i Borås. Ett mycket väl genomfört arrangemang med rekordstort deltagande. För Hanvikens del så hade vi två delatagare - Niklas Eriksson i M40 och Pelle Johansson i M45. Det var tuff konkurrens i de flesta åldersklasserna men absolut mest i M45 följt av M40. Pelle inledde fredagen med en mycket fin längdtävling där han slutade 5:a med ett hopp på 5,55. Tyvärr ådrog sig Pelle en kraftigare muskelbristning i ljumsken på 4:e hoppet och där tog tråkigt nog SM slut den här gången. Niklas lyckades ta sig till final på 60 meter, men väl där så gick det lite sämre. På 200 meter fick han jogga i mål de sista 25 metrarna då hans skada från DM gjorde sig till känna. Tråkigt med skador, men vår veterangrupp växer så det är bara att bryta ihop och ta nya tag. Uppåt och framåt!

Medlemsinfo 1, 2017 - Kansli

2 feb, 2017
Ett par viktiga meddelanden och tips att notera..... Läs mer

Guld till Hanviken Team Rosa på Hammarbyspelens stafett

28 jan, 2017
Hanvikens Team Rosa tog en härlig stafettseger i P/F13 (mixed) i konkurrens med 21 lag. I laget sprang Amanda Helgesson, Oskar Kaufmann, Thea Kastoulaki och Oscar Niklasson. Tiden, 1.52,94 var endast 13 hundradelar ifrån klubbrekordet från 2005. Dessutom kom det andra laget 6:a med fina 2.00,86. I laget sprang Felicia Johansson, Adam Eriksson, Karin Bengtsson och Axel Månsson. Vårt tredje lag kämpade också bra, men blev tyvärr diskade för en överväxling. I laget sprang Ebba Lind, Filippa Gil, Ella Bennett och Emma Walfridsson.

THH A-LAG KLARA FÖR HOCKEYETTAN !!!

5 apr, 2017
Ikväll så gjorde vi det vi jobbat så hårt för, detta för egen maskin då Nynäshamn besegrades med 5-0. Läs mer

Sista chansen - Kom och se - THH A-lagsmatch (ishockey)

3 apr, 2017
Hej du som gillar hockey och THH! Sista chansen och på hemmaplan dessutom (jo, jag tackar jag) för den här säsongen, se vårt stolta A-lag... Läs mer

Linda Haglunds stipendium 2017 till Stina Gustavsson

19 mar, 2017
Vid Kultur- och idrottsgalan i fredags den 17 mars mottog Stina Gustavsson det första stipendiet till Linda Haglunds minne. Hon fick priset med följande motivering: Stina får Linda Haglunds stipendium 2017 genom hennes starka resultat, sin breda friidrottsliga satsning och vilja att dela med sig av sig själv. Stina visade tidigt under sin friidrottskarriär inom Hanviken att hon var en ambitiös och duktig friidrottare inom många olika grenar. Stina har under det gångna året i Hammarby visat en fortsatt stark utvecklingskurva där hon, i sin klass, under utomhussäsongen 2016 var: Sverige 1:a i 80 meter och 80 meter Sverige 2:a i 300 meter häck och kula Sverige 5:a i tresteg Stina har också visat ett föredöme i att komma tillbaka och hjälpa till vid bl. a. läger för Hanvikens Friidrott. Öppna för att se hela artikeln med bild.....

Hanvikens SK - Kallar till föreningens årsmöten 2017.

28 feb, 2017
Kallelser med datum, tid, plats och kontaktuppgifter valberedning till sektionernas och föreningens årsmöten 2017 i Hanvikens SK. Läs mer

Mer pengar till vår förening med Sponsorhuset!

18 feb, 2017
Kolla in videon om hur vi kan tjäna pengar till vår idrott med Sponsorhuset! Läs mer

Mälaröspelen 2017

23 maj, 2017 - Friidrott Orange
Våra duktiga, glada och fina friidrottsbarn gjorde en fin insats på helgens friidrottstävlingar. Vi gratulerar Tyra som tog silver i kula, och alla barnen som var med på tävlingen visade god tävlingsanda och tyckte att lördagen var rolig!

Härlig tävlingshelg vid Hammarbyspelen

14 feb, 2016 - Friidrott Rosa
Team Rosa gjorde bra ifrån sig vid Hammarbyspelen Läs mer


E-mail:
friidrott@hanvikenssk.se

Telefon:
08-712 44 03

Postadress:
Box 726 135 17 Tyresö

Hitta till oss:
Karta, Trollbäckens IP

Du ska alltid kunna nå oss.

Beroende på ditt ärende finns det alltid någon som kan hjälpa dig.

Har du allmänna frågor kring vår verksamhet och/eller friidrott mejla i första hand vår sportchef/ungdomsansvarig på friidrott@hanvikenssk.se. För specifika gruppfrågor går du in på 'Våra grupper' och maila respektive kontaktperson i aktuell träningsgrupp.

Om du har frågor kring administrationen av ditt medlemskap, t ex medlemsavgift eller adressändring kontaktar du Madeleine på vårt kansli. Styrelsen för friidrottssektionen kan du nå via mail. Se kontaktinformation under rubriken 'Vår verksamhet' i menyn till vänster.

Vi vill att du trivs med oss!

Md hsk p  facebook

Skaffa ditt Myclub-konto nu! - Så här gör du!

För att du själv eller som målsman ska kunna ha en bra översikt över ditt barns kontaktuppgifter, avgifter, fakturor, kallelser, mm ber vi dig att skaffa ett föräldrakonto i MyClub.

En länk för att skapa ett eget konto finner du även längst ner på alla kallelser, i den blå rutan.


Skapa ett konto på MyClub:

Använd den här länken: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up

  • Fyll i din mejladress (den som du har i MyClub, dit kallelserna kommer) och välj ett lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter)
  • Tryck på "Skapa konto"
  • En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress
  • Gå in på din mejl och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad.
  • Tryck därefter på "Medlemsregister" i menyraden

När du är inloggad på ditt konto i www.myclub.se så kan du bl.a;

- Uppdatera kontaktuppgifter

- Se kallelser och kalendrar

- Se kontaktdata till ditt barns lagkompisar

- Det finns också ett filarkiv som kan användas av dina ledare och föreningen för information.


För att ha MyClub som en mobil version:

- Surfar in på myclub.se via mobilen

- Logga in och välj Mobil i svarta menyn

Som inloggad går det att lägga sidan som en "genväg/tagg" på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub