Friidrottsförälder

Ny friidrottsförälder? Se hit!

Svenska Friidrottsförbundet erbjuder en digital föräldrautbildning som riktar sig till dig som ny friidrottsförälder. Hanvikens SK rekommenderar denna digitala utbildning till dig som är förälder, vårdnadshavare och ny in i föreningslivet. Även för dig som vill bättra på dina kunskaper om hur du kan bli tryggare i din roll som friidrottsförälder är denna utbildning perfekt. Som stöttande idrottsförälder kan du bidra till en bättre idrottsupplevelse för ditt barn, på och utanför friidrottsarenan.

I utbildningen ingår: Att träna friidrott, att tävla i friidrott, friidrottens idrottsmiljöer, att vara friidrottsförälder om föräldrars engagemang och en del om att vara medlem


Inbakat i utbildningen pratar vi även vanliga skador inom friidrotten, hur vi kan tänka kring kost och återhämtning, hur sociala medier och idrotten hänger ihop samt en del som berör mental hälsa

Utbildningen tar cirka 3 timmar och genomförs som självstudier på distans. Du kan när som helst pausa utbildningen för att sedan gå tillbaka vid annat tillfälle.

Klicka på länken för mer info och anmälan

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub