Hsk banner 1170

Tredje raka för THH

Publicerad 2020-10-30 14:00
20201030 gammal matchbild fr n 2019
På bortais lyckades Tyresö Hanviken Hockey besegra Nyköping, vilket innebär den tredje vinsten i rad i Hockeyettan. Segern med 4-3 bärgades efter en stabil insats där THH i större delar av matchen var det bättre laget. Efter vinsten ligger nu THH på delad sjätteplats, på samma poäng som just Nyköping, men med en match mindre spelad.

På onsdagskvällen spelade A-laget för THH, Hanvikens SK:s ishockeysektion, borta mot Nyköping. THH vann efter en välspelad match där Tyresölaget genomgående var det bättre laget. Matchvinnare blev Felix Liljegren som gjorde samtliga mål för THH. Målskyttet öppnades i 9:38 in i första perioden, då THH spelade i numerärt överläge. I sluten av första perioden, 16:23, lyckades Nyköping kvittera, men THH tog åter ledningen knappa minuten senare. Den gången assisterade Dennis Nordström, Liljegren. Även andra perioden kontrollerade THH och 3:22 in i spelet ökades ledningen till 3-1.

I början av tredje utökade THH ledningen i powerplay, men därefter lyckades Nyköping spela sig tillbaka in i matchen. Forceringen ledde till en reducering i mitten av perioden och i spel i 5-4 lyckades Nyköping reducera till 3-4, när bara tre minuter återstod av matchen. Där tog dock forceringen slut och till slut lyckades THH vinna matchen.

Nästkommande match är planerad att spelas söndagen den 7:e november i Tyresö ishall.

Ishockeyredaktionen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub