THH vann på hemmais

Publicerad 2020-10-26 18:27
20201026 thh a lag
Hanvikens SK:s ishockeysektion, THH, slog i söndags Sollentuna HC med 3-1. Efter en gedigen och stabil insats knep THH säsongens tredje vinst, efter att ha vunnit skottstatistiken klart med 43-34. Efter segern ligger THH på plats åtta i en haltande tabell.

På söndagseftermiddagen spelade Tyresö Hanviken Hockey mot Sollentuna HC och lyckades efter en god insats vinna matchen i Tyresö Ishall. Inledde målskyttet gjorde Edvin Hammarlund åtta minuter in i första perioden. Kort därefter ökade Dennis Nordström på ledningen till 2-0, framspelad av Matthias Sundberg och Felix Liljegren. Innan första perioden var slutspelad ökade THH på ledningen till 3-0 genom Axel Steen. Målet föll 14:42 in i perioden, i powerplay.

Andra perioden blev inte lika händelserik, men i slutet lyckades Sollentuna reducera ledningen till 3-1. Sista perioden präglades av utvisningar och fem spelar drabbades matchstraff, efter två bråk.

Sammanfattningsvis genomförde THH matchen på ett mycket stabilt sett, som bådar gott inför framtiden. På onsdag spelar THH borta mot Nyköping, som för tillfället ligger sexa i tabellen.