Hsk banner hsk sportklubb 2021 1170px

Nya coronadirektiv

Publicerad 2021-01-19 11:42
20200310 coronabild
I organiserad träning är numera tillåten utomhus, efter nya direktiv från Smittskydd Stockholm och Tyresö kommun. Inomhusidrott och nyttjande av Tyresö kommuns lokaler för inomhusaktiviteter lyder fortfarande under de tidigare restriktionerna kring nedstängningen som är giltiga till och med den 24 januari. Mer detaljerad information till föreningens medlemmar skickas från respektive sektion.

Smittskydd Stockholms nya direktiv, som publicerades i fredags innebär att smittskyddsläkarens uppmaning om att tillfälligt avstå från all organiserad utomhusträning har slutat att gälla från och med lördagen den 16 januari, för både vuxna och barn. Bakgrunden till den nya bedömningen är den något minskade smittspridningen samt den positiva effekten för folkhälsan som träning innebär.

Som en följd av detta meddelade Tyresö kommun att de öppnar för organiserad utomhusidrott, dvs. från och med den 18 januari öppnade kommunen upp sina anläggningarna för organiserad utomhus idrott. Organiserad träning kan dock fortsatt enbart ske i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.Mathias Tegner, ordförande huvudstyrelsen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub