Hsk banner 1170

Full fart i Hanvikens SK

Publicerad 2020-06-28 09:00
20200416 tn hsk 2
Träning i fotbollssektionen
När juni nu närmar sig sitt slut, så gör en tuff vår det också. Någon kan kanske ha fått för sig att Hanvikens SK går på sparlåga. Inget kunde vara längre från sanningen. Föreningens alla sektioner har anpassat sin verksamhet och barn- och ungdomsverksamheten har pågått under hela coronapandemin.

Trots att full aktivitet har fått råda i Hanvikens SK, så har verksamheten anpassats. Vår cafeteria har varit öppen, men enbart för att ta med sig varorna ut i det fria. Föräldrar har ombetts att inte närvara vid träningar för att antalet vuxna ska vara begränsat.

HSK-fotboll satte igång sin stimulansträningen något senare än vanligt, men sedan i början av juni har den varit i gång för fullt. Fotbollssektionen har erbjudit fem olika pass i veckan under hela juni och siktar på att vara uppe i sex pass i veckan från augusti. Fotbollsskolan har startat som vanligt för barn födda 2014 och kommer starta efter sommaren för barn födda 2015.

För HSK-friidrott har träningsverksamheten pågått i princip som vanligt, däremot har i princip alla tävlingsverksamhet varit inställd. Under de senaste två veckorna har sektionens friidrottsskola genomförts framgångsrikt med många deltagande barn och många glada miner.

Tyresö Hanviken Hockey avslutade i mars precis som hela ishockeysverige sin tävlingsverksamhet. Däremot har träningarna fortsatt, även om eftersäsongsträning på is i vissa fall byttes till barmarksträning. Vårturneringar fick ställas in, men en del av dessa kan eventuellt genomföras till hösten.

Summa summarum kan vi konstatera att Hanvikens SK har haft en hektisk vår. Vi har såklart anpassat oss efter coronapandemin och vår ekonomi har fått sig en smäll, men verksamheten har fortsatt med hög intensitet, i linje med våra värdeord - glädje - gemenskap - utveckling

Mathias Tegner, ordförande huvudstyrelsen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub