Fotboll

Två vinster och en torsk - helgens utdelning

Publicerad 2019-04-02 12:52
Dam mot vasa
Segerglädje mot Vasa
Herrarna åkte på årets första förlust när Huddinge gästade Trollbäckens IP under lördagen (1 - 4). Bättre gick det under söndagen då både damlaget (6 - 1 mot Vasalund) och U1 (7 - 4 mot Akropolis) tog klara segrar.

Ett åderlåtet herrlag, vi fick fem sjukdomsåterbud mellan sista träning och matchstart, hade två spelare på stadlagsläger samt en på futsal, förlorade hemma mot division 2-laget Huddinge med 1 - 4 (1 - 2)

Efter en fin start där HSK kunde ta ledningen med 1 - 0 (Nico Cordero, frispark) var det mycket Huddinge under den andra delen av första halvlek. Gästerna vände då matchen till en 2 - 1-ledning samtidigt som de passade på att missa en straff.

I den andra halvleken kom Hanviken tillbaka och var det bättre laget fram till att Huddinge kunde kontra in 3 - 1 i den 75:e minuten. Efter det såg hemmalaget ut som ett slaget gäng och gästerna kunde strö ytterligare salt i såren med 4 - 1-målet under matchens döende sekunder.

Nya tag nästa vecka!

Damlaget rivstartade i söndagssolen på IP och hade ledningen med 4 - 0 redan efter 17 minuter mot Vasalund. Även om målglädjen mildrades något gick HSK till pausledning med hela 6 - 0.

-De första 30 är de bästa vi gjort under min tid i föreningen, kommenterar huvudtränaren Jamshid Masori.

Efter utskåpningen i första blev sedan den andra halvleken en rätt avslagen historia. Endast ett mål föll och det var gästande Vasalund som stod för det. Slutresultatet kunde därför skrivas till 6 - 1.

Målskyttar hos HSK blev Nicole Tabari 3, Olivia Åkerlund 2 och Hanna Brandt 1.

Efter damerna var det dags för U1 som ställdes mot seriekollegan Akropolis. Dagen till ära valde huvudtränare Jan Lundberg att ställa upp med en 3-5-2-uppställning. Om det var för att komma till rätta med det glappande försvarsspelet från senast låter vi vara osagt men effekten blev i alla fall den motsatta. En, som vanligt, strålande offensiv gav sju mål framåt medan fortsatta problem med försvarsspelet gav fyra insläppta.

Slutresultatet skrevs därför med hockeysiffrorna 7 - 4 i HSK:s favör.

Redaktionen
Md bild
Elvan mot Huddinge
Md u1 mot akropolis
Elvan mot Akropolis
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md sisu
Md stiftelsen fair play 1 nya 2018
Md skerhets
Md fastighetsbyr n logga
Md mobil logotyp lanna
Md adidas
Md d0321ca395 elon haninge stor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub