Juniorlagen

U-lagen (F/P):

I dessa lag spelar våra äldsta spelare i ett selekterat lag (dvs baserat på ålder/kunnande) detta är laget under våra respektive representationslag och målsättningen för dessa lag är att kunna spela och tävla på en så hög nivå som möjligt. I U-lagen så är det fortsatt utveckling som är en stor faktor men även resultatmål är viktigt.

FU: vårt DJ-lag består av 32 spelare och spelar i St:Erikscupens "div 1 och 3" under 2023.

PU: vårt HJ19-lag består av 22 spelare och spelar i St:Erikscupens "div 1 HJ-1" 2023.

PU: vårt HJ18-lag består av 20 spelare och spelar "P2005 kval till P19-C" under 2023.FUV (Förberedande U verksamhet):

Från det året spelarna fyller 15 år så bildar vi något vi kallar "FUV". Detta är en U-förberedande verksamhet inför att vi bildar rena U-lag. Det som främst skiljer FUV från breddlagen är att vi här tillsätter en av föreningen extern arvoderad tränare som planerar och leder träningen i linje med föreningens ramar och riktlinjer.

I FUV-lagen är det inte cementerade grupper och en ständig utvärdering av spelares utveckling sker i samråd med sportchef. Uttagningen till detta U-lag blir på så sätt mjukare och spelare kan rotera in beroende på personlig utveckling. För att kunna ha ett bra underlag för en sådan indelning så sker inhopp i ordinarie verksamhet av sportchef från året spelarna fyller 14 år och sedan tas en första trupp ut tillsammans med ansvariga tränare i gruppen.


Vill du börja spela med oss så kontakta vår sportchef Sebastian Björk, 072-519 19 25, för ytterligare information. Det är viktigt att du alltid pratar med din nuvarnade klubb först innan du kontaktar oss

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub