Juniorlagen

U-lagen (F/P):

I dessa lag spelar våra äldsta spelare i ett selekterat lag (dvs baserat på ålder/kunnande) detta är laget under våra respektive representationslag och målsättningen för dessa lag är att kunna spela och tävla på en så hög nivå som möjligt. I U-lagen så är det fortsatt utveckling som är en stor faktor men även resultatmål är viktigt.

FU: vårt DJ-lag består av 38 spelare och spelar i St:Erikscupens "div 2 och 3" samt samverkar med Dam i SSD 2 under 2024.

PU: vårt HJ 1-lag består av 25 spelare och spelar i Regional P19 div 1 HJ-1" 2024.

PU: vårt HJ 2-lag består av 20 spelare och spelar St:Erikscupens div 1 under 2024.

PU: P2008U består av 25-30 spelare och spelar i Regional P16 och P17 div 1 under 2024.FUV (Förberedande U verksamhet):

Från det året spelarna fyller 15 år så bildar vi något vi kallar "FUV". Detta är en U-förberedande verksamhet inför att vi bildar rena U-lag. Det som främst skiljer FUV från breddlagen är att vi här tillsätter en av föreningen extern arvoderad tränare som planerar och leder träningen i linje med föreningens ramar och riktlinjer.

I FUV-lagen är det inte cementerade grupper och en ständig utvärdering av spelares utveckling sker i samråd med sportchef. Uttagningen till detta U-lag blir på så sätt mjukare och spelare kan rotera in beroende på personlig utveckling. För att kunna ha ett bra underlag för en sådan indelning så sker inhopp i ordinarie verksamhet av sportchef från året spelarna fyller 14 år och sedan tas en första trupp ut tillsammans med ansvariga tränare i gruppen.


Under 2024 så spelar P2009 FUV i kval till P16.


Vill du börja spela med oss så kontakta vår sportchef Sebastian Björk, 072-519 19 25, för ytterligare information. Det är viktigt att du alltid pratar med din nuvarande klubb först innan du kontaktar oss

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub