Om föreningen

Glädje - Gemenskap - Utveckling


Hanviken SK Fotboll är till för alla. Med en bred verksamhet har vi en väl fungerande fotbollssektion med kompetenta, engagerade och välutbildade tränare och ledare. Vår yngsta verksamhet bedrivs i vår fotbollsskola där barn från 5-6 år deltar. Vi har årligen mellan 70-80 lag anmälda till S:t Eriks Cupen och våra representationslag spelar i Div 3.

Målet med vår verksamhet är att erbjuda fotboll som en positiv och meningsfull fritidsaktivitet där våra medlemmar skall utveckla ett livslångt intresse för sporten och under resans gång ha roligt tillsammans. Genom att erbjuda detta stärker vi vår ställning som en av Tyresös mest betydande idrottsföreningar och där vi kan vara delaktiga i att ta ett stort och tydligt samhällsansvar. Verksamheten skall också bedrivas inom fungerande och ansvarstagande ekonomiska ramar.

Sommartid, från april till oktober, är vi igång på Trollbäckens IP och Fornuddens BP med matcher och träningar. Helgens aktiviteter börjar alltid med att våra yngsta medlemmar i knatteskolan tar över IP mellan 9-11 och därefter följer matcher för våra killar och tjejer i alla åldrar samt våra A-lag.

Hanvikens SK fotboll har sedan många år ordnat camper för våra medlemmar som är 8-14 år och dessa är uppdelade på en påskcamp och 2 sommarcamper.

Vi vill att våra ledare ska vara utbildade och bjuder årligen in till olika utbildningar och föreläsningar.

Vintertid bedriver vi inomhusträning i Kumla skola och Sofiebergs skolan samt för de äldre årskullar finns det möjlighet att träna utomhus på Tyresövallens uppvärmda plan.

Missa inte att följa Hanvikens SK Fotboll i sociala medier; Facebook @hanvikens eller på Instagram @hanvikensfotboll.

Vill du vara med och träna/spela kan du antingen skicka ett mail till fotboll@hanvikenssk.se, kontakta kansliet på kansli@hanvikenssk.se eller kontakta en ledare för något av våra lag (kontaktinformation finns på respektive årskulls hemsida).

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub