Börja spela i HSK

Börja spela fotboll i Hanvikens SK

Hanviken SK Fotboll är till för alla. Med en bred verksamhet har vi en väl fungerande fotbollssektion med kompetenta, engagerade och välutbildade tränare och ledare. Målet med vår verksamhet är att erbjuda fotboll som en positiv och meningsfull fritidsaktivitet där våra medlemmar skall utveckla ett livslångt intresse för sporten och under resans gång ha roligt tillsammans.

I Hanvikens SK spelar man med sin egen årskull.

För de allra yngsta har vi vår populära knatteskola för barn från det året de fyller 5 år. Säsongen startar upp i slutet av april till slutet av oktober, med ett sommaruppehåll. Anmälan till Knatteskolan kan göras här: Anmälan flickor födda 2016 eller Anmälan pojkar födda 2016. Även våra 6 åringar går på Knatteskola och anmälan kan göras här Anmälan för flickor födda 2015 eller här Anmälan för pojkar födda 2015.

Efter Knatteskolan är det dags för att bilda lag med föräldrar som tar över ledarrollen.

Vi har årligen mellan 70-80 lag anmälda till S:t Eriks Cupen och våra representationslag spelar i Div 3.


Sommartid, från april till oktober, är vi igång på Trollbäckens IP och Fornuddens BP med matcher och träningar. Helgens aktiviteter börjar alltid med att våra yngsta medlemmar i knatteskolan tar över IP mellan 9-11 och därefter följer matcher för våra killar och tjejer i alla åldrar samt våra A-lag.

Hanvikens SK fotboll har sedan många år ordnat camper för våra medlemmar som är 8-14 år och dessa är uppdelade på en påskcamp och 2 sommarcamper.

Vi vill att våra ledare ska vara utbildade och bjuder årligen in till olika utbildningar och föreläsningar.

Vintertid bedriver vi inomhusträning i Kumla skola och Sofiebergs skolan samt för de äldre årskullar finns det möjlighet att träna utomhus på Tyresövallens uppvärmda plan.

Missa inte att följa Hanvikens SK Fotboll i sociala medier; Facebook @hanvikens eller på Instagram @hanvikensfotboll.

Vill du vara med och träna/spela kan du antingen skicka ett mail till fotboll@hanvikenssk.se, kontakta kansliet på kansli@hanvikenssk.se eller kontakta en ledare för något av våra lag (kontaktinformation finns på respektive årskulls hemsida).

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub