Representationslagen

Hanvikens SK har säsongen 2023 representationslag som spelar i division 3B (Dam) och division 4 Mellersta (herr).

För spelarna i representationslagen erbjuder vi träningsmöjligheter på prime time plantider året om på Trollbäckens IP gräs och konstgräs (Tyresövallens konstgräs januari-mars). Vi har även möjligheter till träning på gym med fystränare/PT. På Trollbäckens IP har vi eget omklädningsrum, teorirum för VEO-analys och möjlighet att åka på träningsläger på annan ort.

En tydlig målsättning vi också har är att med vår A-lagsverksamhet kunna erbjuda våra unga spelare en möjlighet att "ta steget" upp i respektive representationslag. Syftet är att tidigt erbjuda våra talanger möjlighet att utvecklas inom klubben samtidigt som vi vill ha en hög grad av spelare från våra egna led i respektive grupp. För att lyckas med detta och dessutom locka duktiga spelare från närområdet som vill spela med oss vill vi ligga på rätt nivå, dvs i rätt division för oss, för att vara attraktiva.


Kort om seniorlagen:

Dam: 28 spelare och 6 tränare/ledare

Tränare: Jamshid Masori

Chefstränare, assisterande tränare, lagledare, målvaktstränare, fystränare/PT och kiropraktor som tillsammans med spelare tränar 3 ggr i veckan och matchar i division 2 Östra Svealand.

Följ laget på Min Fotboll Hanvikens SK Dam eller Instagram @hanvikensskdam


Herr: 22 spelare och 6 tränare/ledare

Tränare: Sören Åkeby

Chefstränare, assisterande tränare, players manager målvaktstränare, fystränare/PT, materialare och kiropraktor som tillsammans med spelare tränar 3 ggr i veckan och matchar i division 3 södra Svealand och Stockholmsserien 2 herrar (reservlagsserien).

Följ laget på Min Fotboll Hanvikens SK Herr eller Instagram @hanvikensskherr

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub