Silly Season: Joakim Kupari klar!

Publicerad 2017-12-14 12:50
Img 1457
Joakim Kupari, HSK:s senaste förvärv!
Joakim Kupari är nästa spelare att ansluta till Hanvikens SK säsongen 2018. Han kommer nämast från Rågsveds IF där han har varit en av de främsta spelarna under de senaste säsongerna.

Jocke Kupari är Hanvikens SK:s senaste nyförvärv. Han har de senaste säsongerna spelat i Rågsveds IF och är en mångsidig offensiv spelare som kan spela på flera positioner. Kupari är 28 år gammal och hans fotbollskarriär tog fart på allvar under några fina säsonger i division 3 med Segeltorp, därefter blev det alltså spel i Rågsved där Jocke har varit en av lagets absolut viktigaste spelare under de senaste säsongerna.

- Kupari är en spelare som vi, i Hanviken, velat värva de senaste säsongerna. Han har då valt att stanna kvar av lojalitet mot sin dåvarande tränare Sebastian Björk. Att Björk nu valde att bli chefstränare hos oss möjliggjorde alltså värvningen av Joakim, kommenterar Hanvikens sportchef Jonas Holtbäck nyheten.

Med tre ess presenterade på tre dagar har Hanviken fått en bra start på årets Silly Season och fler namn kommer att presenteras under morgondagen.

Stay tuned!

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub