Hsk fotboll banner 1170

Jamshid Masori och Janne Lundberg nya spelarutvecklingsansvariga

Publicerad 2020-04-03 11:37
Jam instukt r
Hanvikens SK har tillsatt två personer, Jam Masori (dam) och Jan Lundberg (herr) som spelar- och ledarutvecklingsansvariga för våra yngre seniorspelare, juniorspelare och ledarna i våra U-verksamheter.

I Hanvikens SK arbetar vi alltid med att förstärka organisationen kring verksamheten och utveckla den idrottsliga kompetensen i föreningen. Vi har därför tillsatt två spelar-/ledarutvecklingsansvariga, en för herr/pojk - Jan Lundberg - och en för dam/flick - Jamshid Masori.

-Med Sebastian Björk som chefstränare för alla spelare upp till 15 år har vi fått ett enormt kompetenstillskott i vår spelarutvecklingen av de yngre spelarna. Samtidigt känner vi att en oerhört viktig åldergrupp om vi, vilket är målsättningen, ska bli, i princip, självförsörjande på seniorsidan är spelare mellan 16 - 21 år. Det är den gruppen vi vill nå med de nya tjänsterna, kommenterar Hanvikens sportchef Jonas Holtbäck nyheten.

Janne Lundberg, som har en diger meritlista som fotbollstränare, var förra året huvudtränare i HSK:s U1. Han kommer nu jobba med spelarutveckling och individuell träning för föreningens yngre herrspelare och samtliga spelare i U-truppen på pojksidan. Dessutom kommer Lundberg fungera som mentor och ledarutvecklare för tränarna i PU och ansvara för ett projekt som handlar om föreningen sportsliga utveckling framåt.

-Janne är en av de skarpaste fotbollsmänniskorna i Stockholm och den här tjänsten är som skräddarsydd för honom. Jag är verkligen glad att hälsa honom tillbaka till HSK, fortsätter Holtbäck sin analys.

Jamshid Masori kommer, vid sidan av sitt fortsatta uppdrag som damtränare i föreningen, ha samma roll och funktion som Lundberg, fast på damsidan.

-Jam har gått från klarhet till klarhet sedan han kom in i föreningen för dryga året sedan och vi har haft tur som fått in en så kompetent tränare/ledare i föreningen varför vi nu vill ge honom en större roll, avslutar Holtbäck.

Redaktionen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md sisu
Md stiftelsen fair play 1 nya 2018
Md skerhets
Md fastighetsbyr n logga
Md mobil logotyp lanna
Md adidas
Md d0321ca395 elon haninge stor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub