Inbjudan till Tränarform för Hanvikens SK fotbolls kvinnliga Tränare

Publicerad 2020-01-30 19:50
Caroline sj blom x2000

Yes här kommer äntligen en inbjudan för Tränarform för Hanvikens SK fotboll kvinnliga Tränare !!

Här kommer Inbjudan till andra träffen i StFF:s Tränarforum för kvinnor!

Stockholms Fotbollförbund anordnar under 2020 Tränarforum för kvinnor. Vi träffas under året för att skapa nya kontakter med andra tjejer som brinner för samma frågor som Du! Vi vill genom dessa träffar bidra till ökad gemenskap samt utbyta erfarenheter. Träffarna kommer att vara både inspirationsföreläsningar samt vidareutbildning inom olika områden.

Vi har nu genomfört vår första träff, och vill bjuda in Dig till en andra nätverksträff med föreläsning av Caroline Sjöblom! Datum: 19 februari Tid: 18:00-21:00 Plats: StFF:s kansli, Västra vägen 5A, Solna

Vi önskar anmälan till träffen senast den 17 februari.

Anmälan skickas in till Annelie Norén, som är ansvarig för forumet (annelie.noren@stff.se).

Vi tar tacksamt emot tips på om Du har några kvinnliga kollegor som Du tror skulle vara intresserade av att delta i StFF:s Tränarforum för kvinnor.


Fakta Caroline Sjöholm

Caroline Sjöblom, född 1989 på Åland, började sin fotbollskarriär på hemmaplan och blev 2009 finsk mästare med Åland United vilket ledde till spel i Uefa Women's Champions League året efter. 2011 flyttade hon till Stockholm och spelade 24 tävlingsmatcher som mittback för Djurgården i Damallsvenskan och Svenska cupen, men efter säsongen avslutade hon sin spelarkarriär. Caroline har tidigare tränat Tyresö FF (div 1-2) och har nu sin hemvist i Elitettanlaget AIK. Den 16 augusti 2018 började hon på Stockholms Fotbollförbund där hon blev spelarutbildare (SU) för flickor i Stockholm.

Kram Hanvikens SK fotboll

Hanvikens SK fotboll
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub