Hanviken Fotboll välkomnar ny medarbetare.

Publicerad 2021-02-05 07:15
Maria Karlsson är ny medarbetare inom föreningen sedan 1 februari. Hon kommer arbeta som administratör och verksamhetsutvecklare inom fotbollssektionen.

Bästa medlem,

Det känns väldigt kul och bra att nu alla årskullar samt våra seniorlag har fått komma igång att träna. Det är nu vårt gemensamma ansvar att vi följer svff:s riktlinjer så att träningar och matcher fortsätter att vara tillåtna. Några av de viktigaste riktlinjerna och där det bara är varje medlems agerande som avgör om dessa följs eller inte.

- Inga publik på matcherna, gäller både hemma och borta.

- Vi åker inte på läger, Cuper eller annan lagaktivitet som innebär övernattning.

- Vi spelar max 1 match/spelare/vecka.

- Vi reser inte utanför Stockholm för matcher, helst inte ens till "norra" sidan av stan.

Vi är också väldigt glada över att få presentera en ny medarbetare i föreningen. Maria Karlsson är fr o m 1 februari vår nya administratör och verksamhetsutvecklare. Det är väldigt kul att få hälsa Maria välkommen till Hanviken och hon kommer under våren utveckla vår administration samt sätta rutiner och struktur runt våra aktiviteter.

Sebastian Björk är ju som kommunicerats tidigare tf sportchef och sportsligt ansvarig för hela fotbollssektionen..

Vår Damlagstränare Jamshid är sen årsskiftet chefstränare för våra flicklag ner till F08 och kommer fungera som bollplank och stöd för dessa årskullar.

Om ni har några frågor eller funderingar så är ni som alltid välkomna att kontakta oss i styrelsen på styrelsen.fotboll@hanvikenssk.se.

Mvh

Fotbollsstyrelsen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub