Fotbollsdag för p/f 2016

Publicerad 2023-08-20 13:26
Gemensamma matchsammandrag för nybildade lagen! Samarbete mellan Hanvikens SK, Tyresö FF och Älta IF.

⚽️| Samarbetet mellan Hanvikens SK och Tyresö FF fortsätter!

Föreningarna har under året arbetat paralellt med ordinarie verksamhet för att utreda på vilka sätt föreningarna kan samverka framöver. Det finns fler delar som förenar oss än som skiljer sig åt mellan våra verksamheter, och ett utbyte av både kunskap och erfarenhet samt riktade samverkansprojekt är gynnsamt för en bättre fotbollsmiljö i kommunen.

Som ett led i vårt samarbete arrangeras idag det första av sammandrag för pojkar och flickor födda 2016 nere på Tyresövallen där Tyresö FF, Hanvikens SK och Älta IF deltar med lag. Detta för att skapa återkommande möjlighet till matchspel för ålderskullarna som ännu inte är tillräckligt gamla för att börja spela sanktan.

Det är sedan tidigare också klart att Hanvikens SK och Tyresö FF samverkar gällande cuper, där alla ungdomslag deltar avgiftsfritt på respektive förenings ungdomscuper. Detta förenklar arbetet för våra ungdomslag, och skapar kostnadseffektiva möjligheter till cupspel på hemmaplan, vilket vi vet är mycket uppskattat av såväl spelare, ledare som fotbollsföräldrar.

Tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättningar för ungdomsfotbollen i Tyresö! ❤

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub