Nu kan ni anmäla er till våra populära sommarcamper

Publicerad 2023-03-23 10:55
P skcamp
Nedan finns det länkar för att anmäla er till respektive sommarcamp.

Nu öppnar vi upp anmälan till båda våra populära HSK-camper! I år ligger camperna v24/25 två halva vekor (pga skolavslutning under v24) och sedan vecka 32 som vanligt. Det går bra att anmäla sig till båda tillfällena och ta då bara hänsyn till anvisat åldersspann för anmälan. Vi kommer eventuellt att öppna upp även för 2016 i takt med att vi ser om det finns platser över.

Nedan följer lite kortfattad information inför Sommarcamperna och anmälan 2023:

I år kommer spelare som anmäler sig att drillas av cirka 20 ungdomsinstruktörer (beroende på anmält antal) under vår Sportchef Sebastian Björks övervakande ögon.

Verksamheten startar 09:00 varje morgon och vi håller på till ca 15:30 varje eftermiddag. Personal kommer finnas på plats mellan 08:30 – 16:00. Om barnen ska gå hem själva måste de ha intyg med sig. Annars släpper vi de inte.

Lunchen i år kommer från restaurang Lilla Rött och serveras på plats på Trollbäckens IP. Tallrikar, bestick och glas/muggar måste medtas hemifrån. Vi kommer också ge barnen mellanmål på eftermiddagarna för att hålla energinivån uppe.

Spelarna kommer att delas in i grupper med ca 15-20 barn och minst 2 ledare knutna till varje grupp. Förmiddagarna kommer att vara vikta till särskilda träningsteman som: Driva, finta & dribbla, passningsspel och avslut medan vi ägnar eftermiddagarna åt matchspel och tävlingar. På torsdagen eller fredagen vid respektive camptillfälle genomförs den klassiska sommarcupen med mixade lag(dag beroende på väderprognos).

Alla barn kommer att få en t-shirt, en vattenflaska och en boll (bollen hjälper vi till att märka och kan sedan tas hem först den sista dagen).

I samband med campen genomför vi, som vanligt, en ledarskapsutbildning för de ungdomsinstruktörer som deltar. Vårt mål är att så många som möjligt av våra instruktörer blir framtida ledare i HSK Fotboll.

Även i år har vi beslutat att mobilförbud råder under camperna. Barnen får gärna ha med sig sina telefoner men då ska de ligga nerpackade och avstängda i deras väskor hela dagen. Behöver ni nå era barn eller har andra frågor finns Sebastian 0725-191925 tillgänglig på plats.

Ytterligare info kommer ett par veckor innan respektive camp till alla som anmält sig.

Med hopp om en fantastiska campveckor,

Länkar till anmälan:


V24/25:

https://member.myclub.se/public/forms/11042/MpM3RbpMhy/

V32:

https://member.myclub.se/public/forms/11041/ATuSVRbPFe/Sebastian Björk, sportchef, Hanvikens SK Fotboll
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub