Hsk fotboll banner 1170

Alive and kicking

Publicerad 2020-06-09 11:42
F0708
Den tuffa våren kan ha fått några att tro Hanvikens SK går på sparlåga. Inget kunde vara längre från sanningen.

Förra veckan satte vi igång hela stimulansträningen efter att ha tjuvstartat i maj. Vi erbjuder nu fem olika pass i veckan under hela juni och siktar på att vara uppe i sex pass i veckan från augusti. Vi har i år tagit in fler instruktörer kring passen och är stolta över att ledarstaberna i såväl herrlaget som damlaget och PU är representerade bland de ansvariga ledarna. Detta är nu tredje året vi kör stimulansen och vi ser det här som en grundsten i vår spelarutvecklingsplan.

Veckan som gick startade vi även upp samträning för våra flickor födda 07 och 08, vilket är en del av vårt Tjejprojekt som bl a syftar till att få fler tjejer som spelar fotboll längre. Passet leddes av chefstränare Sebastian Björk och sportchef Jonas Holtbäck och kommer fortsätta varje onsdag åtminstone fram till sommarledigheten.

Till helgen startar äntligen seriespelet för våra herrar och våra herrjuniorer. För Sören Åkebys mannar väntar Assyriska borta i premiären i division 3 medan vårt PU gör sin debut i Juniorallsvenskan hemma mot anrika Degerfors IF på Trollbäckens IP 2 kl. 14:00 på söndag.

Redaktionen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md sisu
Md stiftelsen fair play 1 nya 2018
Md skerhets
Md fastighetsbyr n logga
Md mobil logotyp lanna
Md adidas
Md d0321ca395 elon haninge stor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub