Temakvällar med Sprintträning

Publicerad 2024-09-03 15:23
Med start tisdag 10 september bjuds våra utövare födda 2013 och 2014 samt alla våra tränare in till en sprint-introduktion med träning de fem kommande veckorna.

Tillsammans med sprint- och löptränare Casper Gustafsson bjuder vi in till träning och utveckling med just fokus sprint. De fem kommande tisdagarna kommer utövare och tränare att få fördjupa sig i viktiga delar inom löpskolning och löpteknik samt gå igenom allt från basövningar till mer avancerade övningar för att förbättra acceleration och toppfart.

Syftet och målet för de utövare som deltar är att inspirera till mer träning samt utveckla både kunskap och intresse för löpträning och sprint. För våra tränare vill vi ge en baskunskap samt många tips och övningar för många kommande träningspass.

Målgrupp: alla friidrottare födda 2013-2014 samt alla våra friidrottstränare oavsett grupptillhörighet.
När: tisdagar 18:30-19:15 (10 sept-8 okt)
Var: Trollbäckens IP - samling vid längdgroparna

Anmäl dig i MyClub

För att veta vilka vi blir och hjälpa Casper med planeringen så anmäler du dig eller ditt barn i vårt webbformulär för temakvällar. Sen kommer den vanliga mejlkallelsen att skickas ut inför varje pass.

Du som anmälde dig och deltog på vårens temakvällar behöver inte skriva in dig igen i formuläret. Du är redan inskriven!

Anmälningsformulär MyClub

Jens Johansson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub