Sök till friidrottsledare 2024

Publicerad 2024-04-15 11:16
För både unga som vill testa på ledarskapet för första gången och er rutinerade som varit med i verksamheten tidigare är det nu dags att visa sitt intresse för kommande verksamheter 2024.

Friidrottsleken 2024

I många år har unga förmågor fått testa på ledarskapet som friidrottstränare på Friidrottsleken för barn 5-6 år. Här är vi flera unga och gamla ledare som låter barnen ta sina första steg in i friidrottens värld samt hjälper varandra till att utveckla sitt ledarskap. Alla unga ledare erbjuds ett ledararvode/träningspass, utbildning och egen coachning i ledarskap tillsammans med huvudtränarna.
Friidrottsleken genomförs söndagar 15:00-16:00 med start 5 maj.

Anmäl ditt intresse till Friidrottsleken: Mejla eller ring sportchef Jens om du är intresserad att vara ledare på Friidrottsleken 2024. Skriv din ålder, friidrottsbakgrund och tidigare erfarenhet/utbildning som ledare inom idrott.
Jens Johansson: 072 519 19 24, e-post


Friidrottsskolan v. 25+26

Två veckor i sommar samlas dussintals friidrottande barn på IP tillsammans med tränare, ledare och funktionärer. Till Friidrottsskolan kan du både jobba som tränare eller organisationsledare med ansvar för mat, kläder och material. Du som ung ledare erbjuds två veckors betalt arbete, mat och ledarutbildning. Ditt ansvar som ledare varierar beroende på ålder och erfarenhet. Därför kan du både ha uppdrag som hjälpledare, ordinarie tränare eller huvudtränare/projektledare. Även arvode (lön) är olika beroende på ansvar och erfarenhet.

Anmäl ditt intresse till Friidrottsskolan i formulär: https://forms.gle/ZmgTbi2XZqHCJ3ZKA

Utbildning

Alla tränare och ledare träffas vid 3-4 tillfällen i april och maj för grundläggande ledarutbildning, friidrottens tränarutbildning samt workshop där vi tillsammans planerar innehållet. Dessa utbildningstillfällen är oftast en vardagskväll ca 2,5-3 h/tillfälle samt introduktion eller fortsättning beroende på din tidigare erfarenhet/utbildning. Dessa tillfällen är alla obligatoriska och en förutsättning för att bli arvoderad ledare i verksamheten. Är du ledare på både Friidrottsleken och Friidrottsskolan kombinerar du utbildningstillfällena och "sparar" tid. Preliminära datum (fler datum fylls på efterhand)
  • Ons 24 april: praktiskt ledarskap
  • Tors 2 maj: workshop Friidrottsleken
  • Mån 6 maj: teoretiskt ledarskap



Jens Johansson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub