Friidrottens nya klädkollektion

Publicerad 2024-04-03 14:16
Kl dkollektion
​Friidrotten har avtalat med Bareko Sport i Huddinge som ny leverantör av tränings- och tävlingskläder tillsammans med klädmärket Craft. Nu gör vi en föreningsbeställning för utövare, ledare och funktionärer.

Välkommen Bareko till Hanvikens friidrottsfamilj!

Vi rivstartar samarbetet med en stor föreningsbeställning kommande veckor i april för alla aktiva och ledare. I denna föreningsbeställning får du som medlem också extra 10 % rabatt på kollektionen. Det innebär att du lägger en order i formuläret nedan (länk Google-formulär) och sen får kläderna levererat till IP tillsammans med föreningens övriga beställda kläder i maj. Det fungerar ungefär såhär:

  1. Kika på vår kollektion som du hittar både i Barekos webbshop och i formuläret
  2. Känn på plaggen och testa storlekar som finns nere på kansliet på IP nu och några veckor framåt innan du bestämmer dig och lägger en order. Är du osäker på när kansliet är bemannat? Ring Jens eller växelnumret för att vara säker. Tisdagskvällar är kansliet alltid bemannat fram till kl. 18:00
  3. Klicka in i Google-formuläret, klicka i de kläder, storlekar och tryck du önskar och skicka in. Priserna är i formuläret är inklusive den extra rabatten
  4. Invänta information från sportchef Jens om avhämtning och betalning i maj


Initialer på plagg

Initialer på alla eller några plagg innebär en extra kostnad, men är valfritt. Fördelen är att du gör dina kläder unika och därmed lättare att ha koll på. Nackdelen är att det är svårare att låta ett yngre syskon få ärva ett plagg eller sälja vidare i föreningen.

Beställning Google-formulär

Webbshop Bareko

(inga köp i webbshopen för tillfället)

Vad rekommenderas?

Tävlings-kitet


På löparbanorna och i hoppgroparna deltar Hanvikens medlemmar med vit överdel och svart underdel. Det kan innebära en vit T-shirt, linne eller damtopp tillsammans med svarta shorts, tights eller hotpants. Hur du kombinerar är valfritt. Denna kombination är det minsta kravet för att representera föreningen i tävlingssammanhang.


Det varma uppvärmningskitet

Med långa pauser mellan heat och hopp finns risken att bli nedkyld och, med det, öka risken för skada. För att hålla sig varm rekommenderas både ett rött överdragsplagg och ett par svarta överdragsbyxor som komplement. Också är det alltid skönt ha sin tröja nära till hands.

Här är det en smaksak ifall du gillar hög krage, dragkedja, tjock eller tunn tröja. Din kombination är fortsatt valfri. På träning och arena samlas vi också gärna under vår röd färg för att synas och skapa gemenskap.

Jens Johansson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md enenda 3
Md runnerstore
Hanvikens medlemmar har 20% rabatt på skor och kläder samt 10 % på elektronik och tillbehör hos Runners' Store. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Md agilo logga cmyk 01
Hanvikens medlemmar har 10-30 % rabatt på olika behandlingar hos Agilo-kliniken beroende på ålder/träningsgrupp. Klicka på bilden för villkor samt länk till bokning.
Md grow the x
”Vi gör strategi och modeller till vardag”
Md 040318 outlines version10
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub