Publicerad 2023-02-21 17:43
0a26d8fe 02fc 4ba8 92c8 a743f4260b53
Laget mot Vallentuna 19 februari.
En förlust och en vinst ytterligare in på försäsongskontot.

Träningsmatch nummer tre för säsongen spelades mot Kungsängen. Det blev vinst för Kungsängen med 1-3 (0-1). Målgörare för HSK, Linn Rönnehäll på straff.

I försäsongsmatch nummer fyra skulle vi ha gästats av Hjulsbro från Linköping. Hjulsbro som precis som vi tar nya tag i div 3 efter att ha åkt ur div 2 säsongen 2022. Sjukdomar, sportlov och cupmatch på lördagen gjorde dock att de inte hade spelare nog att möta oss på söndagen. Efter en del slit lyckades Jamshid få tag i nytt motstånd i form av Vallentuna. I halvtid var ställningen 1-1, men när domaren blåste av matchen efter 90 minuter stod det 7-2 på resultattavlan. Hattrick av Julia Althini och Wilma Ambjörn som assistdrottning med 5 assist men även ett mål. Övriga tre mål gjordes denna dag av Nicole Tabari, Linn Rönnehäll, Matilda Eriksson. Intensitet, löpvilja och inställning var i denna match betydligt bättre i andra halvlek än i första och det märkets inte bara i målprotokollet utan även i spelet i stort.

Kommande två matcher spelas på Tyresövallen söndagar kl 13. För motståndet står två nykomlingar i div 2. 26 februari mot Aspudden Tellus som vann div 3A och 5 mars mot Rågsved som vann div 3B.