Fotboll Dam Representationslag

Hanviken - Långholmen lördag 8 september

Publicerad 2018-09-07 21:11
Aspudden  hsk
Match mot Långholmen, spel på konstgräset och återvändare i truppen.

Tyvärr har kommunen och deras entrepenörer förtvivlat svårt att få Trollbäckens IPs gräsplan spelbar efter omläggning sommaren 2017 när man även la om idrottplatsens löparbanor.

Planytan i ena hörnan låg metern lägre än övriga delar av planen och skulle höjas upp, Det lyckades inte helt och hösten 2017 och våren 2018 spelade vi med något kortare plan. Sommaren 2018 var entrepenören åter och skulle korrigera problemet, Resultatet av "höjningen" är inte imponerande, verkar fortsatt inte i nviå med övriga delar av palanen, den är ojämn och nu så fort det kommer lite regn så förvandras denna del av planen till sumpmark. Så tråkigt! Senast åtgärden nu i början av veckan är att man lagt ned ny dränering på denna del av planen men det innebär att man skurit i gräset och "grävt diken" där man lagt ned denna dräninering. Så i torsdags fick vi beskedet från kommunen att planen inte är spelbar tilll denna helg. Hemmamatchen denna helg kommer därför att spelas på konstgräset.


Till helgen har vi två återvändare med i matchtruppen.

Vi hälsar Cassie Lund och Olivia Åkerlund åter till Hanvikens SK.

Cassie valde inför säsongen att skriva på för Vendelsö IK, men hon kom inte rikigt igång med träningarna där och tidigt i somras började hon träna med oss igen. Och i tisdags blev hon spelklar.

Olivia valde ju för mindre än två veckor sedan att skriva på för Älta för chansen att testa sitt fotbollskunnande på högre nivå. Även Olivia är tillbaka då hon fått möjligheter att få jobba med den hon studerat till, journalist och kommunikatör, men det innebär en del kvällsjobb vilket är väldigt svårt att kombinera med träning 4ggr i vecka för spel med Älta.

Vi hälsar båda tjejerna hjärtligt välkomna åter i den röda Hanvikentröjan.

Truppen till matchen mot Långholmen ser ut som följande:

Evis, Josse, Cassie, Dale, Eve, Hanna, Ida, Iris, Madde, Maja, Marre, Mia, Mimmi, Nicole, Nisse, Olivia

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub