Genrep inför seriepremiären

Publicerad 2018-04-20 00:15

Sista träningsmatchen för försäsongen 2018 spelad och det gick både i moll och dur.

I sista träningsmatchen för vårsäsongen stod Segeltorps för motståndet. Segeltorp ett division 3 lag med målsättning att att vara med och slåss om avancemang till div 2.

Vi startar försiktigt första 10 minuterna och Segeltorp tar ledningen med 0-1. Sedan tar vi oss in i matchen och resterande 35 minuter spelar vi väldigt fin fotboll och kvitterar även till 1-1. I andra halvlek tar Segeltorp tag i taktpinnen och straffar oss direkt de gånger när vi inte riktigt får till vårt spel som tänkt, men även i andra halvlek får vi till en del spelmoment som ser riktigt lovande ut. Matchen slutar tillslut med Segeltorpseger 1-4. Segeltorp är det klart bästa lag vi mött i våra träningsmatcher denna försäsong, och jag vill också sticka ut näsan och säga att denna match är vår hittills bästa match i år. Så en start i dur, där vår fina första halvlek imponerade och en slut i moll där vi denna gång inte rikigt höll hela matchen ut utan fick släppa till lite fler banklängesmål än önskat. Slutsatsen efter denna match är dock att vi känns redo för nästa veckas seriepremiär, det ska bli så kul att det änrligen är dags att börja mäta krafterna mot våra konkurrenter i div 4B.