Publicerad 2020-08-25 17:58
Img 20200825 wa0004
Publiken fick njuta inte bara av 3 poäng till Hanviken utan också av en fin regnbåge.
Så var även hemmapremiären i div 3B avklarad och säsongens första tre poäng inspelade.

Premiären spelades borta mot Huddinge i gassande värme lördag 15 augusti kl 12.00. Premiärnerver som nykomlingar i div 3, värmekollaps, bra motståndare, anledningar kan vara någon eller flera av dessa, plus många till. Vi kom i alla fall inte upp i den kapacitet vi hade hoppats. Förlust med 4-0, efter 2-0 i halvtid, blev det för oss som uppträdde tveksamt i de flesta situationer och utan den rätta glöden och löpviljan.(Huddinge har sedan dess vunnit även sin match nummer två hemma mot Stenkyrka, från Gotland, med 3-0).

I hemmapremiären som spelades måndag kväll 24 augusti kl 20.00 pga DM i friidrott på IP under helgen, ställdes vi mot Nacka Allstar. Det blev en väldigt målrik match där lagen turades om att notera sig i målprotokollet under första halvlek. 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3 innan domaren blåste för pausvila. I denna match var vi snabbare i tanke och beslut, och mer löpvilliga än i premiären. I andra halvlek lyckades vi sedan freda vårt eget mål bättre än i första, men satt ändå lika många chanser framåt och slutresultat i matchen blev vinst med 6-3.

Lag mot Nacka Allstar

Startelva: Josse, Zäta, Mia Marre, Nisse, Eve, Maja, Nora, Madde, Hanna, Nicki, Bänk: Evis, Engla, Filippa, Mimmi, Gabbi