Fotboll F12

Infobrev mars 2021

Publicerad 2021-03-29 21:32
Vi pratar om: Cafeteriatjänst, utomhusträningar, Sanktan och behov av hjälp! Enjoy :)

Cafeteriatjänst

Fotbollssektionen i föreningen har blivit tilldelade cafeterian under veckorna 12-41. Alla lag har fått en vecka (mån-sön) och nyligen fick vi information om att vi ska bemanna cafeterian redan v15. Vi ber verkligen om ursäkt för kort varsel.

För att kunna bemanna hela veckan har alla i laget blivit tilldelad en tid. Det innebär att alla nu behöver kavla upp ärmarna och bidra till denna ideella cafeteriaverksamhet som genererar en massa pengar och rörelseglädje till våra barn.

Här > finner ni tillsättningen med datum, mellan vilka tider man står samt kontaktuppgifter. Kan man inte stå den tilldelade tiden byter man med någon annan i laget. Alternativt ber man en kompis, syskon, mamma/pappa, kusin eller annan närstående. Det finns säkert någon som kan rycka in och hjälpa om det krisar =).

Vid byte/ändring av tid ska detta informeras till Emma Strand (emma.strand77@gmail.com) omgående, men senast 6 april. Därefter skickas schemat till klubben och inga justeringar/ändringar kommer att kunna göras.

Det kan bli en dyr historia att utebli från sitt cafeteriapass. Klubben har beslutat att om passet är helt obemannat kommer familjen att debiteras en straffavgift på 2400 kr för utebliven inkomst till klubben.

Senare i veckan kommer ni få en cafeteriamanual som är bra att ta med till sitt pass.


Träning utomhus

Från den 30/3 kommer vi dra igång utomhussäsongen igen. Träningarna kommer vara på tisdagar (kl 17:15-18:30) och fredagar (kl 16:30-17:45) i buren på Trollbäckens IP.

Som vanligt är det viktigt att ni svarar så snart som möjligt på kallelserna så vi kan skapa så bra träningar till barnen som möjligt.

Något vi uppmärksammat är att ibland kommer barnen med ouppsatt hår och med örhängen i öronen. Det är lätt att håret fastnar i örat, hamnar i ansiktet på barnen, eller att någon annan fastnar i örhänget eller håret. Det blir krockar eller någon får ett öra uppslitet och det vill vi inte. Så hjälp dem att sätta upp håret och ta ur örhängen innan träning och match. Har man precis tagit hål och inte kan ta ur dem, tejpa i så fall örat.


Långfredagen

Vi kommer inte ha någon träning på långfredagen!


Sanktan

I dagsläget gäller restriktionen från FHM att inga matcher ska spelas oavsett ålder fram till den 30/6. Dock flaggar Stockholms fotbollsförbund om att restriktionen kan tas bort innan det och att matcherna kan dra igång på kort varsel. Det finns ett spelprogram från v 16 som ni kan läsa i länkarna nedan.

Spelprogram lag vit >

Spelprogram lag röd >

Vi har precis som förra säsongen anmält två lag och kommer ha samma upplägg där respektive lag delas upp i grupper. Som det ser ut nu så blir det tre grupper i varje lag där två grupper spelar och en vilar. Så respektive barn blir kallat till två matcher och vilar en och så rullar vi på. Detta gör vi för att barnen ska få spela så mycket som möjligt när de väl är på match. Kommer vi bli många fler i laget så kan det bli att vi får tänka om men detta gäller för nu.


Hjälp!

Vi har tidigare bett om hjälp och vi är fortfarande i behov av extra hjälp av en till tränare. Vi har som mål att vi alltid minst ska vara tre tränare på plats vid varje träning och minst två på varje match. Förra säsongen var vi lite tunnt på folk ibland och de som blir lidande är barnen där vi inte kan ge dem den uppmärksamhet de behöver och förtjänar.

Vi söker fortfarande efter någon som kan ta en administrativ roll som lagledare och ha kontakt med föreningen hålla koll på kallelser osv.

Kontakta gärna någon av oss som är tränare vid intresse!

Ledarna i F12
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub