Fotboll F12

Infobrev maj 2022

Publicerad 2022-05-18 18:26
Vi är nu halvvägs in i vårsäsongen och sommaren närmar sig med stormsteg. I Sanktan har våra lag (röd och vit) haft roliga och spännande matcher med varierat motstånd. Läs mer om sponsrade träningsjackor och sommaravslutningen.

Hej!

Vi är nu halvvägs in i vårsäsongen och sommaren närmar sig med stormsteg.

I Sanktan har våra lag (röd och vit) haft roliga och spännande matcher med varierat motstånd. Vi spelar vårt första år på 7-manna och vi har mycket att lära oss kring det nya spelet. Vi försöker utbilda våra tjejer till att förstå spelet som ett lag samt utmana dem på individnivå. Vi vill bygga laget på glädje och gemenskap och då vi har många spelare nere på träningarna så får vi också de bästa förutsättningarna.

När kallelse till match kommer ut så önskar vi att ni är snabba på att svara för att underlätta administration för oss om vi behöver hitta ersättare.


Träningsjackor

Vi har bestämt att köpa in träningsjackor till alla spelare i laget. Tack vare våra eminenta sponsorer; Byggunderhåll, Elledarna och Nilhe så kan vi köpa in jackorna till ett kraftigt reducerat pris. Vi önskar att ni betalar in en summa på 200 kr per barn för att täcka den totala kostnaden. Om ni inte har möjlighet att betala så kontakta någon av ledarna så försöker vi lösa det. För sammanhållningens skull så anser vi att det är viktigt att alla tjejer får en egen jacka.

Det enda vi behöver veta är vilken storlek som önskas. Vi kommer att maila en separat "kallelse" som vi vill att ni svarar på gällande storleken. Vill ni köpa andra klädesplagg t.ex. overall eller träningströja så kan ni göra det hos Länna sport som är klubbens butik.


Sommaravslutning

Vi planerar en sommaravslutning med alla spelares familjer tisdag 21 juni kl. 17.45 i Alby friluftsgård. Alla tar med sig egen picknick.


Sista "vanliga träningen" innan sommaruppehållet blir fredag 17 juni.

Bästa hälsningar


Ledarna i F12

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub