Fotboll F12

Infobrev maj 2021

Publicerad 2021-05-02 22:16
Sanktan drar igång och vi har två nya tränare. Nu kör vi!

Sanktan drar igång

Beslut togs nyligen att Sanktan drar igång för säsongen. Kommande helg kommer de första matcherna spelas. Hela matchlistan ligger här på hemsidan under fliken St: Eriks-Cupen. Där hittar ni alla matcherna och klickar ni in på respektive match finns info hur man hittar till respektive fotbollsplan osv.

Två lag är anmälda (lag Röd och lag Vit) och barnen är indelade i två grupper. Vi kommer arbeta på samma sätt som förra säsongen. Vi begränsar antal spelare som vi kallar till varje match för att alla som är på matchen ska få spela mycket. Grundtanken är att alla ska spela lika mycket och lika många matcher, men om flera tackar nej till match så kommer vi höra av oss till vilande spelare som då kanske spelar någon extra match.

Kallelser kommer gå ut i god tid. Viktigt att svara på dessa så snabbt som möjligt för att vi ska få möjlighet att fylla på med spelare om få anmäler närvaro. Vi kommer stänga kallelserna på torsdagskvällar, så innan dess behöver ni svara inför respektive helgs matcher.


Två nya tränare

Glädjande så har vi fått hjälp av ytterligare två föräldrar. Det är Ida Stavfors pappa Fredrik Stavfors, samt Mathilda Barvestigs pappa Krister Barvestig som gått in i tränargänget. Välkomna!

Ledarna i F12
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub