Fotboll F12

Infobrev maj 2020

Publicerad 2020-05-10 19:50
Vi pratar Sanktan, Matlådan cup, Hjälp till ledarteamet, Hemsidan, Uppdaterad kalender och ​Cafeteriatjänst

Sanktan

Påminner om att vi har minskat antalet spelare/match som gör att spelare vilar vissa helger. Så har ni inte fått någon kallelse så innebär det inte att något blivit fel eller att ni missat något. Fortfarande är grundtanken att alla barn ska spela lika mycket.

Sista svar på kallelser är på onsdagen innan helgmatch. Viktigt att svara senast onsdag eftersom vi kallar in ytterligare spelare om det saknas barn i något av lagen.

Cup den 14/6 i Enskede (Matlådan cup)

Den 14:e juni planerar vi att vara med i en minicup med hela laget som spelas på Enskede IP. Alla tjejer kommer bjudas med och vi har anmält tre lag. Varje lag kommer spela 4 matcher a´15min.

Cupen kommer vara gratis för alla men arrangörerna vill gärna att man köper en matlåda om man kan som går till personal som arbetar inom vården. Läs mer

Första matchen börjar kl 9:10 och sista matchen är klar kl 12:45. Till spelschema

Kallelse kommer gå ut några dagar innan.

Hjälp i ledarteamet

Vi söker fortfarande efter någon som kan ta en administrativ roll som lagledare och ha kontakt med föreningen hålla koll på kallelser osv.

Sedan söker vi också efter någon som kan vara ansvarig för pengar in och ut från kassan. Hör av er till någon av oss ledare om ni kan bidra.

Hemsidan

På hemsidan hittar ni relevant information runt laget. Gör den till favorit, lägg till den i läslistan eller hemskärmen på telefonen.

https://hanvikenssk.myclub.se/fotboll/fotbollf12

Kalendern

Vi har uppdaterat kalendern fram till sommaren med träningar och matcher. En uppdatering på fredagstiderna är att vi har träning till kl 18:15.

Cafeteriatjänst

Nu är det dags för fotbollssektionen att ta över cafeterian v13-41. Vi i F12 har fått två dagar som vi ska täcka. Det är den 15-16/8 och vi kommer återkomma med tillsättning dessa båda dagar.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub