Fotboll F12

Infobrev juni 2020

Publicerad 2020-06-12 22:05
Vi pratar Matlådan cup, organisation kring laget, ny sponsor, cafeteriatjänst, sommaravslutning, sommarutmaning och höstsäsongen.

Matlådan cup

Nu på söndag den 14/6 kommer vi spela en minicup som vi berättade om i förra infobrevet. Cupen är gratis för laget men tanken är att föräldrar köper en matlåda till vården. Målet är att få ihop så att alla har köpt varsin matlåda och det kommer vara en kort ceremoni efter sista matchen där vi kommer ta ett foto på alla som varit med i cupen som vi skickar med donationen. Läs mer

Vi har gjort en lagindelning med vilka tider som respektive lag spelar Läs mer

Samling för respektive lag är 30min före första matchen.

Cafeterian kommer vara öppen, men det kommer inte finnas korv eller toast så skicka gärna med ert barn något matigt att äta eftersom vi håller på till kl 12:45.

Har ni en vit Hanviken t-shirt så vill vi gärna att ni tar med den. Det kan vara så att något av lagen kommer spela med dessa.


Ny ekonomiansvarig

Vi hälsar Sofia Strands mamma, Emma välkommen till ledargänget. Emma kommer att ha hand om lagets ekonomi.


Sponsor våren 2020

Vi vill tacka NILHE för att de tog på sig rollen som huvudsponsor till Hanviken F12 våren 2020. I utbyte mot att deras logga syns på tjejernas vita träningströjor samt ryggsäck så fick vi en slant till lagkassan.

Missade ni att göra en beställning så kan ni kontakta vår nya ekonomiansvarig Emma. Hör gärna av er om ni känner till andra företag som vill sponsra tjejerna.

För er som gjorde en beställning och inte hämtat ut ryggsäck och tröja så kommer dessa finnas med på söndagens cup (14/6) och på tisdagens träning (16/6). Kan ni inte hämta ut någon av dessa tillfällen så kontaktar ni Emma och hämtar upp sakerna hemma hos henne.


Cafeteriatjänst

Fotbollssektionen i föreningen har blivit tilldelade cafeterian under veckorna 13-34. De flesta lag har fått en vecka att bemanna, men vi har fått två dagar, 15-16/8.

Här finner ni tillsättningen med datum och mellan vilka tider man står. De som inte står denna gången kommer stå vid nästa tillfälle. Ni som fått en tid tilldelad återkopplar till Emma Strand senast den 26/6 (emma.strand77@gmail.com) att ni kan den tillsatta tiden. Kan man inte stå den tilldelade tiden så byt med någon annan i laget, här finns kontaktuppgifter . Alternativt så kan man sälja sitt pass. Bägge delar ska informeras till Emma senast den 26/6.

Man får absolut inte utebli från ett cafeteriapass! Uteblir man blir både familjen och laget debiterade straffavgift, dels för utebliven inkomst till föreningen samt att betala ersättning till vikarie.


Sommaravslutning

Fredagen 26 juni så har vi sommaravslutning nere i Alby Friluftsgård. Vi samlas kl. 17:00 nedanför skidbacken. Vi hoppas på bra väder så ta med badkläder, handduk och valfri picnic. Ta gärna med ett par gympadojjor om vi skulle rulla fram en boll eller kanske kuta upp för Albybacken… Vi håller detta såklart med social distans!

Skulle vädrets makter inte vara med oss så kommer vi informera om det och köra träning på IP istället.


Sommarutmaning

På sommaravslutningen så kommer vi dela ut en sommarutmaning i form av ett fotbollsbingo. För att kunna göra bingot så behöver barnen tillgång till en fotboll. Har man ingen fotboll så kommer det gå att kvittera ut en boll från laget vid sommaravslutningen som man lämnar tillbaka på första träningen i augusti.


Höstsäsongen

VI börjar igen tisdag v.33 kl. 17.30 - 18.45 i buren på Trollbäckens IP och veckan därpå drar Sanktan igång igen.

Kom ihåg! Viktigt att svara på kallelser i god tid, dels för att vi ska kunna planera våra träningar och ha tillräckligt med spelare på matcherna.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub