Fotboll HJ19

Öppna provspel i U-truppen

Publicerad 2019-11-21 15:06
Hanvikens sk fotboll   u18
Från den 25/11 erbjuder vi alla spelare möjligheten att provspela med vår U-trupp. Hör av er till jonas.holtback@hanvikenssk.se om ni är intresserade.

Hanvikens SK:s U-trupp kommer 2020 att delta i två representationsserier - Nationella div. 1-serien och kvalet till den nationella div. 1-serien.

Det innebär att truppen kommer vara lite större än tidigare år (28-34 utespelare och 2-4 målvakter) och leds av två huvudtränare. Där har vi gjort klart med den ena, Roger Lundholm, som alltså kommer från egna led. Den andra kommer att rekryteras externt och vi räknar med att ha honom på plats inom en snar framtid. Under dem har vi 2-3 ass. tränare (Richard Hager kommer att fortsätta tills vidare, Anders Persson kommer upp från U2 och dessutom har vi, i princip, gjort klart med ett tredje namn), en mv-tränare samt 1-2 lagledare.

Träningsverksamheten gynnas av två huvudtränare då vi har möjlighet att arbeta med nivågruppering (två grupper ledda av varsin huvudtränare) under träningen för att möjliggöra att samtliga får träna på en utmanande nivå. I samtliga träningar ingår det både kollektiva och nivågrupperade inslag. Dessutom får de spelare som vi upplever ha kommit längst i gruppen möjligheten att rotera upp i herrlaget. Utöver det erbjuder vi till samtliga spelare individuella utbildningsplaner samt roll- och utvecklingssamtal.

Vi är alltid intresserade av spelare med rätt inställning och fotbollskunskap. Är du motiverad av att vara med på denna resa och vill utveckla med oss? Hör av dig till sportchef Jonas Holtbäck jonas.holtback@hanvikenssk.se eller 076-133 15 06 för mer information.

OBS! Om du mejlar eller messar, bifoga kort beskrivning om dig själv och dina fotbollsmeriter.

Hanvikens SK: Glädje - Gemenskap - Utveckling

Redaktionen
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub