Fotboll P10

Snart börjar serien

Publicerad 2018-04-13 08:45
Om en vecka börjar seriespelet för generation P2010 - Anförda av HSKs mest lovande tränargrupp någonsin!!!

Äntligen är våren här och utomhussäsongen har kört igång med våra första träningar och träningsmatcher för norra Europas bästa lag. Inte bara har vi en grupp killar vars fantastiskhet inte finner sin like utan vi har också det bästaste och härligasteledarna ledargänget vilket bäddar för ännu en fantastisk säsong. Om en vecka är det seriepremiär där vi har sju lag med i seriespelet. Lagledaren blir som vanligt exalterad så här års av doften av plastgräs i luften, grabbarnas nya rosa fotbollsskor (som det påstås att typ Ronaldo också har) och tanken på alla hårda skott i bortre krysset jag kommer att få se. Jag hoppas att ni alla känner likadant!

Kom gärna ner på våra hemmamatcher och titta och ta med släkt och vänner (även om er kille inte spelar), ta med er en trumma, de bästa hejaramsorna och skapa stämning. Jag tror att det är bra att vi redan från början vänjer killarna vid att det är liv och rörelse, enorm ljudmatta och en fantastisk stämning kring våra matcher så de inte blir överväldigade när de gör debut på de stora arenorna om 10-12 år.

Se till att putsa de rosa skorna tills de blänker (eh typ skinande rosa antar jag), köpa nytt munnstycke till den söndertuggade vattenflaskan och säg till er grabb att det är sträck på dig och ut med bröstet som gäller när du tar på dig den finaste matchtröja som finns - HSKs röda.

Nu kör vi!!

Lagledaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub