Fotboll Herr Representationslag
Hsk fotboll banner 1170

Tufft i premiären för herrlaget

Publicerad 2020-06-14 16:17
Assyriska
Herrlaget förlorade dagens premiär i division 3 med 5 - 2 borta mot Assyriska på Södertälje Fotbollsarena. Målskyttar i bortalaget var: Dahla Fouad Ali och Nico Cordero på straff.

Herrlaget fick, efter att första ha missat en friläge i den 1:a minuten, en tuff start i premiären borta mot Assyriska i division 3. Den tidigare Superettan-forwarden Mattias Genc nickade in två inlägg från den gamle Djurgårds-spelaren Sebastian Rajalakso i mitten av den första halvleken och Assyriska gick på så sätt fram till en 2 - 0-ledning.

Efter chockstarten repade bortalaget mod och kunde reducera i den 30:e minuten efter en fin omställning där Ale Fischer spelade fram Dahla Fouad Ali som alltså blev årets premiärskytt i HSK. Reduceringen medförde en bra period för Hanviken men mitt i den kunde Genc nicka in sitt tredje mål för dagen, vilket givetvis var tungt för gästerna. Nytt hopp väcktes dock när Nico Cordero kunde reducera på straff i slutet av halvleken.

I den andra halvleken stod matchen och vägde ända fram till att Mattias Genc, i den 75:e minuten, återigen framspelad av Rajalakso, gjorde sitt fjärde målet för dagen. Samtliga på huvudet.

Imponerande.

Att Assyriska på övertid sedan även kunde sätta dit femman efter en omställning var mest av akademisk betydelse idag.

Redaktionen
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md sisu
Md stiftelsen fair play 1 nya 2018
Md skerhets
Md fastighetsbyr n logga
Md mobil logotyp lanna
Md adidas
Md d0321ca395 elon haninge stor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub