Fotboll Herr Representationslag

Tufft i premiären för herrlaget

Publicerad 2020-06-14 16:17
Assyriska
Herrlaget förlorade dagens premiär i division 3 med 5 - 2 borta mot Assyriska på Södertälje Fotbollsarena. Målskyttar i bortalaget var: Dahla Fouad Ali och Nico Cordero på straff.

Herrlaget fick, efter att första ha missat en friläge i den 1:a minuten, en tuff start i premiären borta mot Assyriska i division 3. Den tidigare Superettan-forwarden Mattias Genc nickade in två inlägg från den gamle Djurgårds-spelaren Sebastian Rajalakso i mitten av den första halvleken och Assyriska gick på så sätt fram till en 2 - 0-ledning.

Efter chockstarten repade bortalaget mod och kunde reducera i den 30:e minuten efter en fin omställning där Ale Fischer spelade fram Dahla Fouad Ali som alltså blev årets premiärskytt i HSK. Reduceringen medförde en bra period för Hanviken men mitt i den kunde Genc nicka in sitt tredje mål för dagen, vilket givetvis var tungt för gästerna. Nytt hopp väcktes dock när Nico Cordero kunde reducera på straff i slutet av halvleken.

I den andra halvleken stod matchen och vägde ända fram till att Mattias Genc, i den 75:e minuten, återigen framspelad av Rajalakso, gjorde sitt fjärde målet för dagen. Samtliga på huvudet.