Fotboll Herr Representationslag

Kryss mot IFK Haninge i höstgenrepet

Publicerad 2019-07-31 17:56
Lamin sanneh
Hanviken spelade 2 - 2 (1 - 2) borta mot IFK Haninge i generalrepitionen inför helgens höstpremiär borta mot Enhörna. Målskyttar i HSK var Lamin Sanneh och Nico Cordero (straff).

Herrlaget följde upp helgens 5 - 1-förlust mot Enskede med att spela 2 - 2 (1 - 2) mot serieledarna i division 2 södra Svealand IFK Haninge på Torvalla IP.

Efter en svag inledning där hemmalaget kunde ta ledningen efter försvarsslarv kvitterade HSK när Lamin Sanneh (för dagen mittback) nickade in Gustav Guimaraes Möllers högerfrispark i den 20:e minuten. IFK kunde dock ånyo ta ledningen i den 27:e minuten men efter det avslutade gästerna den första halvleken starkt och kom nära en kvittering vid ett flertal tillfällen.

Även den andra halvleken bjöd på en jämn matchbild där bägge lagen skapade farliga chanser. Inga mål föll dock förrän i den 81:a matchminuten när Nico Cordero kunde kvittera från elvameterspunkten efter att nyinbytte junioren Jonathan Karlsson gjorts ner i straffområdet.

På det hela taget var det här en fin insats av Hanviken där, förutom ett antal juniorer som gjorde fina prestationer, vi vill passa på att lyfta fram Jesper Sommensjös strålande 75 minuter.