Fotboll Herr Representationslag

HSK fortfarande obesegrade hemma

Publicerad 2019-09-09 11:24
Img 8659
Hanvikens herrar slog tillbaka seriejumbon Tullinge med 3 - 0 (1 - 0) och är därmed fortfarande obesegrade hemma på Trollbäckens IP efter mål av Lamin Sanneh, Robin Söderstedt och Nicolas Cordero.

I en jämn första halvlek, där HSK stundtals hade stora problem med Tullinges djupledsspel, kunde ändå hemmalaget ta ledningen efter att Lamin Sanneh nickade in Nico Corderos vänsterinlägg i den 31:a matchminuten.

Under den andra halvleken hade Hanviken bättre kontroll på matchutvecklingen och kunde slutligen gå ifrån till en stabil 3 - 0-seger. HSK:s mål var båda rasande snygga:

2 - 0 kom efter ett inspel från Elvir Spahovic som Nico Cordero smart hoppade över vilket gav Robin Söderstedt en lysande skottläge. Den gode Robin gjorde inga misstag utan satte bollen i mål ribba in.

3 - 0 var en soloraid av Nico Cordero som avslitades med en infernaliskt vacker lopp. En kandidat till årets mål, utan tvekan.

-En ganska skakig första halvlek följdes av en bättre andra. Det var skönt att vinna idag efter den sämre insatsen sist och det var riktigt skönt att få se Fabian Mattsson hålla nollan igen, kommenterar HSK:s tränare Sören Åkeby insatsen.

Nu på fredag är det dags igen då herrlaget gästar formstarka FoC Farsta. Matchen sparkar igång 20:00 på Farsta IP!