Fotboll Herr Representationslag

HSK avgjorde sent

Publicerad 2018-08-18 00:23
Img 1609
Klockan klämtade för kryss när Musse Zekria stänkte in 2 - 1 efter en vänsterhörna i den 87:e minuten i fredagens bortamatch mot Olympiakos. Detta fullbordade också vändningen efter att ha hemmlaget gått till pausvila med 1 - 0-ledning. Kvitteringen skruvades in av Nico Cordero på en frispark i mitten av halvleken.

-Hur ser en matchkväll i division 4 i Stockholm ut egentligen, undrade någon?

- Det kan vara olika, svarade jag, men låt mig snabbsummera vår senaste bortamatch för att visa hur våra bortaupplevelser varit på sistone.

Ingen nyckel till omklädningsrummet så en av våra ledare måste står i dörren hela matchen, badbollar till uppvärmning, lyset går inte på vid matchstart och först när domaren hotar att avbryta matchen tänds mirakulöst lamporna, inga bollkallar, inget program, ingen speaker, ingen publik, fullständigt spelövertag första 30, övermod, bolltapp, 0 - 1 i baken, stress, paus, stress, mirakelfrispark av Nico, 1 - 1, forcering, forcering, forcering, 2 - 1 på övertid efter hörna av Musse, SJUK GLÄDJE, slutsignal.

Däremot vill vi ge ett stort plus till serveringen

Nu på tisdag väntar Hässelby SK hemma på Trollbäckens IP och Hanvikens SK utlovar matchprogram, bollkallar, ljus, speaker och justa uppvärmningsbollar. Kommer också ni så har vi även publiken på plats.