Fotboll Herr Representationslag

Halvvägs in i säsong 2021

Publicerad 2021-09-09 06:26
Img 20210616 wa0007
Amadou, matchens lirare vid bortavinst mot Spånga
11 omgångar av 22 spelade av säsongen 2021. Enda lag vi inte spelat mot ännu är Älvsjö. Medan vi redan mött Iliria både borta och hemma.

Vi har nått halvtid i Div 3 Södra Svealand 2021.

Poängskörd och spel har hittills inte nått helt upp till förväntningar inför säsongen. Vi får se om vi kan få till andra matchbilder mot lagen när vi nu möter dem igen, och förhoppningvis knipa några poäng fler under "höstsäsong" än "vårsäsong". Facit har vi 21 november, det är långt kvar, när sista omgång spelas denna Corona-säsong.

På lördag kl 18 är det bortamatch mot ÄAIK , det enda lag i serien vi ännu inte mött. I ÄAIK har vi två personer med tidigare HSK anknytning. Hugo Hedén född 01 som spelat som ungdom, junior och senior i klubben och tränare Mani Tourange som gjorde en kort sejour en försäsong som tränare för Herrlaget, men som valde att hoppa av då han fick nytt jobb som fungerade dåligt med tränaruppdrag.

Under första halvan av säsongen har vi,

vunnit mot: Enhörna, Iliria, Levide, Spånga

spelat oavgjort mot: Reymersholm

förlorat mot: Aspudden/Tellus, Farsta, Iliria, Rågsved, Segeltorp, Västerhaninge

Hemmamatcher på Trollbäckens IP spelas under hösten, precis som under första halvan av säsongen på Trollbäckens IPs konstgräs lördagar kl 14.00. Kom gärna och kolla! Vilka datum det är hemmamatch ser du i kalendern på denna hemsida.


Lotta Wilberg
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub