Fotboll F08

Spännande upplösning

Publicerad 2022-10-25 15:11
Vilken otroligt skön avslutning det blev för vår del i lagets sista 9-manna match någonsin...

Under lördagen den 22:a oktober 2022 på Lisebergs Bollplan i Örby var det dags för lagets sista match i division 4B. Vi låg på andraplatsen i tabellen, 1 poäng efter Tullinge Triangelpojkar FK. Vår match mot Örby IS spelades klockan 12:00, fyra och en halv timme senare mötte Tullinge Enskede IK på bortaplan.

Vi började vår match precis som man ska göra i en spännande, avgörande match. En minut hade gått av matchen när vi gör säsongens snyggaste nickmål, tyvärr i egen kasse...

Första perioden slutar med en ledning för Örby med detta mål.

Andra perioden kör igång och vi kämpar vidare, två gånger får motståndarmålvaken vittja nätet, tyvärr får vi göra detsamma en gång. Det står alltså 2-2 efter andra periodens slut.

Vi är alltså tvungen att ta minst en poäng eller vinna för att stå som slutsegrare i tabellen, samtidigt som Tullinge måste förlora sin match.

Vår tredje period börjar. Vi har övertaget men lyckas inte peta in en boll till. Jo men vänta, det är precis vad som händer. Vi gör 2-3 när det är ungefär en kvart kvar av matchen, nu är allas nerver på på helspänn. Vi gör vår plikt och håller Örby stången i deras forcering. Vi vinner med 2-3.

Nu måste Tullinge vinna sin match mot Enskede för att stå som vinnare.

Några engagerade spelare i vårt lag tar sig till Enskede IP för att se matchen. När matchen är slut pinglar till till i lagets WhatsApp chatt. Matchen mellan Enskede och Tullinge slutar 2-2... vi är klara som seriesegrare...

Md f8 peptalk
Peptalk inför matchen mot Örby IS. Många samlade och nervösa spelare gör sig redo för drabbningen.
Md f08 seriesegrare 02
Sluttabellen...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub