Fotboll F08

NSK Höstcup 2016

Publicerad 2016-10-10 10:05
Lördagen den 8:e oktober hade vi tre lag som spelade cup på ett lite kallt och vackert höstlikt Bellevue BP.

Dagen började dock lite i förvirringens tecken. De som inte varit på Bellevue Bollplan tidigare hade det lite svårt att komma rätt. T.o.m. Google Maps hade problem då de inte visade helt korrekt hur man skulle ta sig dit.

Väl på plats blev det dock trevligt. Samtliga våra lag spelade fyra matcher vardera, en av alla positiva aspekter med att spela cup är att man möter lag man inte mött tidigare och denna cup var inget undantag. På andra sidan när domarna blåste till spel stod lag från bl.a. Vallentuna, Lidingö, Aspudden, Stocksund och Röninge.

Det som var mest spännande med denna cup var att vi hade en liten annorlunda "approach" att coacha lagen. Samtliga lag spelade utan förutbestämda positioner på plan (förutom målvakten), tjejerna fick (och gjorde det extremt bra) själva på plan lösa hur de skulle spela. Det coacherna bidrog med var bytesordning och positiv förstärkning. Samtliga våra lag gjorde väldigt bra prestationer genomgående under hela dagen. Ett bra kvitto på att våra duktiga tjejer är precis det, väldigt duktiga.

Ett av våra duktiga tre lag denna höstlövsfulla dag.

Kall, frisk luft drog in från Brunnsviken denna härliga höstdag.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub