Ny styrelseordförande för THH

Publicerad 2020-05-25 10:53
Micke w
Mikael Westford 57 år och jag har en familj med 3 barn och fru som bor på Tyresö Brevik. Är en entreprenör som ägt butiker i Stockholm under 25 år inom olika branscher som gett mig många erfarenheter som kan följa med mig in i hockeyvärlden.

Mikael Westford 57 år och jag har en familj med 3 barn och fru som bor på Tyresö Brevik.

Är en entreprenör som ägt butiker i Stockholm under 25 år inom olika branscher som gett mig många erfarenheter som kan följa med mig in i hockeyvärlden.

Mitt stora intresse för ungdomshockey startade när sonen började i hockeyskolan i Hanviken 2006, har sedan dess varit aktiv som ledare i -00 truppen i 13 år. Jag var väldigt engagerad även föreningsmässigt/styrelsen under många år och var väldigt delaktig i sammanslagning mellan Tyresö hockey och Hanvikens SK vilket gör att jag har en väldigt bra historia om hockey verksamheten i Tyresö som jag hoppas vara mig tillgodo.

Vad är dina visioner för THH?

Vision kan vara fel uttryck men jag har många ambitioner för THH, för mig handlar det om att förvalta en av Stockholm största hockeyföreningar men samtidigt utveckla den till något bättre. Först vill jag att vi försöker skapa en starkare gemenskap i föreningen mellan ungdom, junior och senior hockeyn framförallt bland ledare, aktiva och nyckelpersoner.

Rent sportsligt skulle jag vilja att föreningen skapar en träningskultur som blir omtalad och är en av många anledningar till att man vill komma till THH. Skulle även vilja bygga en organisation som är stark och på så vis kommer utveckla THH framåt.

Vad blir huvudfrågan säsongen 20/21?

Kanske tråkigt svar men ekonomi är nog svaret på den frågan. Vi har en tuff tid framför oss där många sponsorer har det jobbigt i sina verksamheter som kommer påverka vår verksamhet och där vi måste bli kostnadseffektiva och samtidigt som vi vill satsa sportsligt, en svår kombination men något som måste övervinnas genom att hitta nya intäktsmöjligheter.

Slutord?

Blir ganska naturligt just nu att jag hoppas att många får vara friska och ha en skön sommar. Vi får återgå till en positiv hockeystart i sommar med sommarcampen i augusti och sen är vi igång. Tänk att man kan längta så efter "vardagen" som man ofta tycker kan vara ganska tråkig.

Nu kör vi...

Det är vi som är THH

//M

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md dunross
Md lions85
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub