THH Hockeyskola Flickor

Välkomna till Hockeyskolan Flickor

Gruppbild flickor

Är du 4 år eller äldre och vill börja spela ishockey?

Då är du välkommen till Tyresö Hanviken Hockey! Vi är ca 25 flickor mellan 4 och 10 år som går i Tre Kronors Hockeyskola för Flickor och vi vill gärna bli fler!

Här är det fokus på de första ishockeyskären - du behöver alltså inte kunna åka skridskor - vi lär dig och har kul på isen! Vi tränar en gång i veckan med egna tränare och ledare från september till början av mars. Det kostar inget att provträna 3 gånger och det finns utrustning att låna. Hör av dig till Carina Jonsson så hjälper hon dig på plats. Det finns mer information om utrustning längre ner på den här hemsidan.

På onsdagar tränar hockeyskolan för flickor, flickor B och Flickor AZ tillsammans. De yngsta flickorna i Hockeyskolan är i en grupp med egen tränare och föräldrar (om det behövs). Vissa onsdagar har Team Flickor B förlängd träningstid, 80 min. Förbundet har satt 50 minuter som riktlinjer för Hockeyskola-träningar, därför går hockeyskolan av isen efter 50 minuter.

Hockeyskola Flicklaget spelar träningsmatcher mot andra flickhockeyskolelag under säsong. Vi försöker i möjligaste mån att ordna träningsmatcher under perioden januari till mars.

Om eller när du kan grunderna i skridskoteknik samt har åldern för ungdomshockey i Flickor B (född -09 och äldre enligt bestämmelser från förbundet) går du vidare i verksamheten till ungdomslaget - Team Flickor B. Ungdomsflicklaget deltar i seriespel mot andra flicklag.


Prova-på-träningar på onsdagar i Fontanahallen kl 18:00

Maila oss på thhflick@gmail.com om du vill veta mer! Eller bara kom ner till en onsdagsträning och prova på! OBS det är bra att komma en 45-30 minuter innan då det är en del att klä på sig och träffa de andra tjejerna/föräldrarna.

Mer bra information om att börja spela ishockey finns i föräldrafoldern från Svenska Ishockeyförbundet och under Allmänt Flick, se menyn ovan.

Hanviken representerat i juniorlandslaget i friidrott

15 aug, 2018
Sm square alexander
Efter en utomhussäsong med fina resultat och ett junior SM-brons i tresteg blev Hanvikens Alexander Nyman uttagen att representera Sverige i helgens Nordiska juniormästerskap och landskamp i friidrott, läs mer... Läs mer

Hurra - mera opa!

24 maj, 2018
Hanvikens SKs huvudsponsor Fontana fyller 40 år och det firar de med öppet hus på fredag 25:e maj kl 14-18 med massa aktiviteter och fina erbjudanden på Fontanas fina produkter! Läs mer

BAUHAUS-galan 2018

18 maj, 2018
Söndag 10 juni på Stockholms Stadion Läs mer

FRI ENTRÉ på Artistgalan!

18 apr, 2018
Smart International, en nystartad Tyresö-förening med internationellt fokus, har nu beslutat om en 100-procentig rabatt på entrén till Artistgalan söndagen den 22:a april. Läs mer

A-laget, en vinnare igen.

12 dec, 2018
​THH vann årets sista match. Läs mer

Snöplig förlust för A-laget.

5 dec, 2018
​A-laget for till Hudiksvall för bortamatch i Hockeyettan. Läs mer
Md 27540199 10155085570050636 1706866904946019841 n

Vi i flickhockeyskolan tränar på onsdagar kl. 18:00 - 18:50 i Fontanahallen.


Som flicka har du även möjlighet att träna i THHs hockeyskola med pojkarna utan extra kostnad på lördagar och söndagar. Läs mer om vilka tider som gäller för hockeyskolan på sidan för THHs hockeyskola.

Har ni frågor kontakta Jenny Böhlin, hockeyskoleansvarig hockeyskolan@hanvikenssk.se

Kontaktpersoner i flickhockeyskolan:

Ansvarig tränare:
Tommy Plog, rosa grupp.
Torbjörn Rönning, grön/blå grupp.
Tränare: Audrée Paquette, Caroline Westh,
Lagledare: Carina Jonsson
Lagassistenter: Sara Högström, Erik Norberg
Materialare: Jimmy Gustafsson, John Högström, 2st Vakanta platser
Hemsideansvarig: Vakant

Mail till flickhockeyskolan: thhflick@gmail.com

Utrustning

Det behövs inte full ishockeyutrustning för att delta i hockeyskolan. Det som behövs förutom skridskor är godkänd hjälm med galler samt godkänt halsskydd. Vill du prova på Hockeyskolan innan du bestämmer dig så är du välkommen att göra det tre gånger kostnadsfritt. Du kan även låna utrustning. Hör av dig till materialansvarig Carina Jonsson, hon hjälper dig på plats. Maila gärna till thhflick@gmail.com om ni är nya och har frågor så svarar vi på dem!

Du kan ansöka om ett hockeykit från Skodas Hockeyfond, http://www.hockeyfonden.se

THH Flickors facebook grupp

facebook

THH köp/sälj/bortskänkes

finns på facebook sök upp den och bli medlem.

Md fontana logo rgb
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md klubbsupporter
Md thhbroschyr
Vill du sponsra Tyresö Hanviken Hockey? Kontakta Mats Börjel på 070-561 60 00 eller mats.borjel@hanvikenssk.se Klicka på bilden för mer info!
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md logo 2x
Md jfk
Md a  kompani
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub