THH Hockeyskola 2014, 2015 samt äldre nyanmälda barn

Nu är anmälan till Hockeyskolan 2019/2020 öppen.

Hockeyskolan startar helgen V 40.

Vi tränar lördag och söndag kl 11:00-12:00 i Tyresö Ishall

Mvh

Jenny och Johan

Hej alla nya spelare och föräldrar!
På lördag kl 11:00 i Tyresö Ishall startar äntligen hockeyskolan för säsongen 2019/2020 som vi ledare har väntat på.

Här nedan kommer lite bra saker att veta inför helgen.

Den blå gruppen kommer att byta om i omklädningsrum 4 och 6. Vi ser helst att det bara är 1 förälder i omklädningsrummet för det kommer att vara många barn och trångt.

Vi vill att alla byter om i omklädningsrummet så att vi ledare kan hälsa på alla barnen så att de känner sig välkomna och att de får ett ansikte på oss ledare.

Man kommer att få låna en träningströja under träningen (Blå). Vi vill att man hänger upp tröjan på galgen i omklädningsrummet efter passet.

Vi vill att man sätter en tejpbit (typ maskeringstejp) med spelarens namn och vilket år som spelaren är född (ex Sigge -12) helst både på bak och framsidan på hjälmen.

Alla spelare måste ha hjälm med galler, halsskydd och skridskor. Vi rekommenderar även tjockare vantar.

Man får gärna vara med på isen som förälder om man har skridskor och hjälm. Vi har tyvärr ingen vuxenutrustning att låna ut .

Utlåningen av utrustningen sker under läktaren där man går upp till kafeterian.

Låneutrustningen som vi har är hjälm med galler, halsskydd och lite skridskor i olika stl samt klubbor för de som så önskar.

När man lånar utrustning så är det bra om man är där i god tid innan träningen startar. I början är det många som kommer och lånar utrustning och det kan ta tid att prova ut hjälmar.

Efter passet så är vi tacksamma om ni kan skynda er på att lämna tillbaka det som ni har lånat för det är föräldrar till barn i äldre lag som står och hjälper till med utlåningen.

Man får absolut inte låna hem utrustning under natten utan allt skall lämnas tillbaka direkt efter träningen.

Det som är jättenoga är att spelarna har slipade skridskor. Skridskorna skall vara vassa för barnen skall lära sig att åka utan att glida skridskorna glider iväg.

Vi slipar skridskorna under läktaren vid utlåningen för 20 kr.

Vi ser verkligen fram emot att träffa alla nya THH are i helgen

Mvh

Jenny, Johan och Ledarna

Md hs bl  2018 2019 2

Mer information om Hockeyskolan och att spela ishockey

Tyresö Hanviken Hockey är anslutna till Tre Kronors Hockeyskola och alla våra huvudledare är barn- och ungdomsutbildade av Svenska Ishockeyförbundet. Här kan ni hitta information i Tre Kronors Hockeyskolas föräldrafolder. Där kan ni hitta en del tips om utrustning, idén med hockeyskolan samt en del budord för er roll som hockeyförälder: Mer information och tips hittar du i Svenska ishockeyförbundets föräldrafolder http://issuu.com/hockeyakademin/docs/ishockeyns_f__r__ldrafolder?e=10015354/9079338

Hockeyskolan startar helgen V 40.

Inför för säsongen 2019/2020

Startkit för endast 200 kr till alla NYA barn som registrerar sig till hockeyskolan födda 2014-2015.

Tack vara samarbetet med våra huvudpartners CCM och Länna Sport kan alla nyanmälda barn födda 2014 och 2015 erbjudas ett startkit för endast 200 kr (värde ca 1500 kr).

När du anmält ditt barn till Hockeyskolan får du två fakturor och kan välja om ni vill ha ett startkit eller inte. Vill ni ha ett startkit betalas fakturan på 1400 kr, om ni inte vill köpa ett startkit så betalas fakturan på 1200 kr (som avser avgiften för hockeyskolan hela säsongen 2019/2020). När fakturan på 1400 kr är betald kan ni hämta utrustningen på Länna Sport.Vi skickar en lista till Länna sport varje fredag på de som betalat. Står man inte på denna lista så får man vänta en vecka på att hämta ut. Det tillkommer en medlemsavgift på 250 kr.

Detta ingår i startkitet: Väska, hockeyhandskar, skulderskydd, armbågsskydd, benskydd, hockeybyxa

Fakturorna kommer att börja skickas ut i mitten på September till de som anmält sina barn till Hockeyskolan så att man hinner hämta ut sitt startkit innan hockeyskolan startar V 40.

Utrustning

Det behövs inte full ishockeyutrustning för att delta i hockeyskolans första år. Det som behövs förutom skridskor är godkänd hjälm med galler samt godkänt halsskydd. Vill du prova på Hockeyskolan innan du bestämmer dig så är du välkommen att göra det tre gånger kostnadsfritt. Du kan även låna utrustning till ditt barn, föreningen har cirka 30 uppsättningar skridskor, halsskydd, hjälmar och klubbor - först till kvarn gäller. Vi har ingen utlåning för vuxna. För att vara på is som vuxen behöver man ha hjälm och skridskor.

Du kan ansöka om ett hockeykit från Skodas Hockeyfond, http://www.hockeyfonden.se/

Ledare sökes

Våra huvudledare är barn och ungdomsutbildade av Svenska ishockeyförbundet. Till säsongen 2019/2020 söker vi fler som kan och vill ställa upp som ledare för våra yngsta grupper med barn födda 2014-2015. Vi söker såväl tränare på is som ledare som hjälper till vid sidan av isen (lagledare och materialförvaltare). Är du intresserad av att hjälpa till kontaktar du Jenny Böhlin, 0708-67 89 66 eller hockeyskolan@hanvikenssk.se

Md hs bl  2018 2019 3
Thhhsanm
Klicka på bilden för att anmäla dig till Hockeyskolan!
Md hs bl  2018 2019 1

Kontaktperson: Jenny Böhlin

E-post: hockeyskolan@hanvikenssk.se

Mobil: 070-867 89 66

Img 0694
Här har hockeyskolan besök av THH A-lag.
Md img 0665
Md fontana logo rgb
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md klubbsupporter
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md logo 2x
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md a  kompani
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub