THH Hockeyskola 2015, 2016 samt äldre nyanmälda barn

Välkomna till Hockeyskolan´S Hemsida

Hej Alla i hockeyskolan!

Nu på eftermiddagen fick vi till oss att kommunen stänger ishallarna från och med söndag den 20/12.
Detta gör att vi inte kommer kunna träna på ett tag.
Vi kommer att meddela så fort det blir förändringar och vi kan börja träna igen.

Har ni frågor så hör av er

Vi vill passa på att önska alla en
God Jul och Gott Nytt År och var rädda om er

Mvh
Ledarna i Hockeyskolan

Nu har vi kört en helg. Det var roligt att se alla barnen på isen det var så duktiga.
Några förhållningsregler som vi måste tänka på.

-Det viktigaste är att alla måste försöka att hålla avstånd
-Är barnet eller någon i familjen sjuk stanna hemma!
-Kom så ombytt så möjligt. För att minimera tiden i omklädningsrummet.
-Sprida ut er i alla 3 omklädningsrummen så att det inte blir trångt
-Använda handspriten
-Märk all utrustning även skridskorna och köp skridskoskydd
-Inga syskon få följa med.
-Man får inte sitta på läktaren eller gå omkring i ishallen.
-Måste man vara med sitt barn i ishallen under träningen så får man stå i båsen men sprid ut er.
Behöver man inte vara i båset så vänta i omklädningsrummet eller helst utanför ishallen.

Vill man slipa skridskorna på lördagar så behöver man vara lite tidigare i ishallen.
Man ställer skridskorna utanför den andra dörren som går in till ishallen direkt till höger så kommer
den som skall slipa skridskorna och hämtar dem där.
När skridskorna är slipade så ställs skridskorna tillbaka på samma ställe.
Samma sak gäller på söndagar fast då är det slipning efter träningen.
Slipning kostar 20 kr.
Barn behöver ha skridskor som är vassa, vi rekommenderar att slipa sina skridskor minst 1 gång i månaden.
Har man inte skridskoskydd så behöver man slipa oftare.

Tillsammans hjälps åt

Vi syns på lördag

Det är vi som är THH

Mvh
Ledarna i Hockeyskolan

Hej alla nya föräldrar i BLÅ gruppen i Hockeyskolan!

Hockeyskolan startar lördag den 5/12 kl 11:00-11:50 i Tyresö ishall. Vi brukar alltid ha ett föräldramöte för att informera hur allting fungerar men som det är i år med pandemin så har vi varit tvungna att ställa in mötet.

Vi informerar vi er istället via detta mail om hur det kommer att gå till samt bifogar även en PPT som innehåller den informationen som vi brukar ha på föräldramötet.

För oss i THH så är det viktigt att vi följer rådande rekommendationer från FHM, RF och Stockholms ishockeyförbund. Vilket innebär att man håller avstånd, tvättar händerna ofta, man stannar hemma om man känner sig minsta sjuk. Sedan så har vi fått skapa egna riktlinjer som är viktiga att de följs. Vi kommer att ha handsprit som vi vill att alla använder när man kommer in till omklädningsrummet både vuxen och barn.

I den blå nybörjargruppen är det tillåtet med 1 förälder per barn. Inga syskon är tyvärr tillåtna att följa med.

Man har möjlighet att träna både lördagar och söndagar om man vill.

Vi kommer att byta om i omklädningsrum 4 och 6. För att komma till omklädningsrummet så måste man gå in igenom dörren som det står 2-4-6 på. Dörren är på långsidan av ishallen ut mot fotbollsplanerna. Man får inte gå igenom stora entrén till ishallen pga restriktionerna max 50 st i ishallen. Vi vill att barnen kommer så ombytta som möjligt. Det som görs i omklädningsrummet av er föräldrar är att man säger till ledarna att barnet är på plats så vi kan ta närvaro, sätter på barnen skridskorna och en blå tröja som man får låna under ispasset. Ni kommer att få vänta i omklädningsrummet tills att vi ledare släpper in er i ishallen eftersom det laget som är på isen måste lämna ishallen först innan vi i blå gruppen får gå in i hallen.

Är man förälder som inte skall vara med på isen så får man sprida ut sig i båsen under träningen. Man får Absolut inte vara på läktaren eller gå runt i ishallen.

När ispasset är slut så går man direkt in till omklädningsrummet för att byta om, hänger upp tröjan på galgen, säger hejdå och lämnar ishallen genom samma dörr man kom in igenom.

Vill man som förälder vara med på isen så måste man ha skridskor och hjälm.

Man kommer att ha möjlighet att slipa skridskorna för 20 kr betalning via swish. Slipningen kan göras på lördagarna innan ispasset och söndagar efter ispasset.

OBS! Vi har ingen utlåning av något material pga pandemin.

Vi vill att alla respekterar detta.

Angående avgifterna så kommer vi att skicka ut dessa nu i veckan. Har man barn som är Nyregistrerade i hockeyskolan och är födda 2015-2016 så finns info nedan om man vill köpa startkit.

Startkit för endast 200 kr till alla NYA barn som registrerar sig till hockeyskolan födda 2015-2016. Detta ingår i startkitet: Väska, hockeyhandskar, skulderskydd, armbågsskydd, benskydd, hockeybyxa

När man anmält sitt barn till Hockeyskolan får man två fakturor och kan välja om man vill ha ett startkit eller inte. Vill ni ha ett startkit betalas fakturan på 1400 kr, om ni inte vill köpa ett startkit så betalas fakturan på 1200 kr (som avser avgiften för hockeyskolan säsongen 2020/2021). När fakturan på 1400 kr är betald kan ni hämta utrustningen på Länna Sport. Vi skickar en lista till Länna sport varje fredag med de som betalat sin avgift. Står man inte på denna lista så får man vänta en vecka på att hämta ut. Det tillkommer en medlemsavgift på 250 kr som skickas ut kring årsskiftet.

Samlad information finns på Ishockeyförbundets särskilda informationssida gällande Covid-19:
https://www.stockholmhockey.se/Covid-19Info/fragorochsvar

Har ni frågor så hör av er på

hockeyskolan@hanvikenssk.se

Mvh

Jenny, Johan, Tommy och Ledarna

Hej alla nya spelare och föräldrar!

Vi vill att alla byter om i omklädningsrummet så att vi ledare kan hälsa på alla barnen så att de känner sig välkomna och att de får ett ansikte på oss ledare.

Man kommer att få låna en träningströja under träningen (Blå). Vi vill att man hänger upp tröjan på galgen i omklädningsrummet efter passet.

Vi vill att man sätter en tejpbit (typ maskeringstejp) med spelarens namn och vilket år som spelaren är född (ex Sigge -12) helst både på bak och framsidan på hjälmen.

Alla spelare måste ha hjälm med galler, halsskydd och skridskor. Vi rekommenderar även tjockare vantar.

Man får gärna vara med på isen som förälder om man har skridskor och hjälm. Vi har tyvärr ingen vuxenutrustning att låna ut .

Det som är jättenoga är att spelarna har slipade skridskor. Skridskorna skall vara vassa för barnen skall lära sig att åka utan att glida skridskorna glider iväg.

Vi slipar skridskorna under läktaren vid utlåningen för 20 kr.

Vi ser verkligen fram emot att träffa alla nya THH are.

Mvh

Jenny, Johan och Ledarna

Mer information om Hockeyskolan och att spela ishockey

Tyresö Hanviken Hockey är anslutna till Tre Kronors Hockeyskola och alla våra huvudledare är barn- och ungdomsutbildade av Svenska Ishockeyförbundet. Här kan ni hitta information i Tre Kronors Hockeyskolas föräldrafolder. Där kan ni hitta en del tips om utrustning, idén med hockeyskolan samt en del budord för er roll som hockeyförälder: Mer information och tips hittar du i Svenska ishockeyförbundets föräldrafolder http://issuu.com/hockeyakademin/docs/ishockeyns_f__r__ldrafolder?e=10015354/9079338

Vi återkommer med exakt datum när Hockeyskolan startar..

Inför för säsongen 2020/2021

Startkit för endast 200 kr till alla NYA barn som registrerar sig till hockeyskolan födda 2015-2016.

Tack vara samarbetet med våra huvudpartners CCM och Länna Sport kan alla nyanmälda barn födda 2015 och 2016 erbjudas ett startkit för endast 200 kr (värde ca 1500 kr).

När du anmält ditt barn till Hockeyskolan får du två fakturor och kan välja om ni vill ha ett startkit eller inte. Vill ni ha ett startkit betalas fakturan på 1400 kr, om ni inte vill köpa ett startkit så betalas fakturan på 1200 kr (som avser avgiften för hockeyskolan hela säsongen 2020/2021). När fakturan på 1400 kr är betald kan ni hämta utrustningen på Länna Sport.Vi skickar en lista till Länna sport varje fredag på de som betalat. Står man inte på denna lista så får man vänta en vecka på att hämta ut. Det tillkommer en medlemsavgift på 250 kr.

Detta ingår i startkitet: Väska, hockeyhandskar, skulderskydd, armbågsskydd, benskydd, hockeybyxa

Fakturorna kommer att börja skickas ut i mitten på September till de som anmält sina barn till Hockeyskolan så att man hinner hämta ut sitt startkit innan hockeyskolan startar.

Utrustning. Tillsvidare så kommer vi tyvärr inte kunna tillhandahålla någon låneutrustning pga smittorisken under rådande pandemin.

Det behövs inte full ishockeyutrustning för att delta i hockeyskolans första år. Det som behövs förutom skridskor är godkänd hjälm med galler samt godkänt halsskydd. Vill du prova på Hockeyskolan innan du bestämmer dig så är du välkommen att göra det tre gånger kostnadsfritt.

För att vara på is som vuxen behöver man ha hjälm och skridskor.

Du kan ansöka om ett hockeykit från Skodas Hockeyfond, http://www.hockeyfonden.se/

Ledare sökes

Våra huvudledare är barn och ungdomsutbildade av Svenska ishockeyförbundet. Till säsongen 2020/2021 söker vi fler som kan och vill ställa upp som ledare för våra yngsta grupper med barn födda 2015-2016. Vi söker såväl tränare på is som ledare som hjälper till vid sidan av isen (lagledare och materialförvaltare). Är du intresserad av att hjälpa till kontaktar du Jenny Böhlin, 0708-67 89 66 eller hockeyskolan@hanvikenssk.se

Md hs bl  2018 2019 2
Md hs bl  2018 2019 3
Thhhsanm
Klicka på bilden för att anmäla dig till Hockeyskolan!

Kontaktperson: Jenny Böhlin

E-post: hockeyskolan@hanvikenssk.se

Mobil: 070-867 89 66

Materialansvarig hockeyskolan: Lennart Böhlin

E-post: lennart.s.bohlin@gmail.com

Mobil:073-321 14 06

Md hs bl  2018 2019 1
Img 0694
Här har hockeyskolan besök av THH A-lag.
Md img 0665
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub