Vi kan nu presentera vår lanseringskampanj för JOYNA!

Publicerad 2024-01-26 13:48
Joyna
Vår förening Hanvikens SK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA.

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet för er i lag och grupper att skapa löpande intäkter som kommer påverka er verksamheten positivt. Alla tillsammans inom varje lag eller grupp kommer vara en nyckel för att ni ska bli framgångsrika i denna satsning.

Det är ni inom egna laget/gruppen som själva avgör om ni som lag önskar vara med under lansering och uppstart av Folkspels splitternya spel JOYNA! Hela förtjänsten kommer oavkortat tillfalla respektive grupp eller lag. Diskutera möjligheten att delta inom laget/gruppen och återkom med en intresseanmälan till oss på kansliet.

Till er alla ledare; vi rekommenderar att ni tar er tid att titta på informationsfilmen nedan, samt att gå in på Folkspels sida även den längre ner i brevet.

Mer om JOYNA nedan

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

För föräldrarna:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För ert lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år.

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera och erbjuda hela föreningen med alla sektioner i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub