Vad händer - Lägesrapport från hockeyn!

Publicerad 2020-03-17 21:59
Det som är viktigt nu när covid-19 sprids i samhället...

Det som är viktigt nu när covid-19 sprids ute i samhället, är att skydda riskgrupper och de äldre från smitta. Covid-19 kan ge lindriga symtom som liknar en förkylning, så det är viktigt att vara vaksam.

Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du går till jobb eller skola.

Gällande den informationen som kommer här nedan, är det viktigt att veta om, att den kan ändras dagligen. Detta är de beslut vi tagit idag utifrån stöd från bl a myndigheter, Stockholms Ishockeyförbund och från föreningen

Träningsverksamhet inom hockeyn fortlöper så länge skolor hålls öppna och inga andra rekommendationer anges. Folkhälsomyndigheten har fortsatt meddelat att idrottsverksamheten för ungdomar är en viktig del att den fortsätter.

Vår sportchef Andreas kommer framöver att se över tider för upplägg och träningsmöjligheter framåt i tiden på och utanför is. Vi kommer inte tvinga någon att träna om man inte vill.

Känner dock spelare eller ledare av minsta förkylningssymptom stannar personen hemma, punkt slut!

Inga utbyten med andra klubbar i form av samträningar eller matchspel får fortsatt ske. Ingen deltar heller på externa platser och i extern verksamhet där spelare från olika platser och föreningar samlas på samma ställe vilket ökar smittorisken.

Vi kan inte nog nämna och poängtera hur viktigt! det är att regelbundet och noggrant tvätta händerna med tvål och varmt vatten och undvika direktkontakt med andra personer.


Vid frågor kontakta sportchef Andreas Pettersson

mobil 0725-19 19 27

e-post andreas.pettersson@hanvikenssk.se

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub