Uppdaterad info kring Coronavirus

Publicerad 2020-03-30 17:02
THH har i linje med regeringens beslut...

beslutat följande...

Inga föräldrar får fr.o.m. idag 30/3 & tills vidare vistas i ishallen eller annan träningslokal under samling, aktivitet eller avslutning. Föräldrar lämnar av & hämtar upp utanför hallen. Vill man som förälder handla i vår cafeteria på Trollbäckens IP går det bra, men då är det 'Take Away' samt gällande särskilda föreskrifter inne i cafeterian som gäller.

Mvh

Andreas Pettersson


Regeringen förbjuder sammankomster med fler än 50 personer

Regeringen meddelade under fredagen att man tagit beslut om ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Förbudet träder i kraft söndagen den 29 mars och gäller tills vidare.


Uppdaterad: 27 MAR 2020 17:41

Enligt ett tidigare regeringsbeslut var maxgränsen 500 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet att ytterligare begränsa antalet till 50 deltagare kommer efter ett förslag från Folkhälsomyndigheten. "Smittspridningen har nu nått en sådan nivå att Folkhälsomyndigheten bedömer att ytterligare begränsningar kan vara motiverade", skriver myndigheten i förslaget.

– Detta är ytterligare en tydlig signal att vi måste hjälpas åt än mer och självklart även idrottsrörelsen. Jag uppmanar hela idrottsrörelsen att precis som tidigare bidra till att minska smittspridning genom att följa förbud och rekommendationer, säger Björn Eriksson ordförande Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.

För idrotten innebär regeringens beslut, i stort, att alla tävlingar och uppvisningar som samlar 50 eller fler personer på samma plats vid samma tidpunkt är förbjudna. Förbudet gäller däremot inte träningsverksamhet i en förening, för dess medlemmar. Men fortsatt gäller att föreningen ska göra en noggrann riskbedömning och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för idrott. Syftet med regeringens förbud – och myndigheternas råd och rekommendationer – är att minska takten av smittspridningen av coronaviruset.

Folkhälsomyndigheten återkommer med allmänna råd utifrån regeringens förbud.
Andreas Pettersson
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md elite hotel
Använd vår unika erbjudandekod: KLUBBHSK när du bokar
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub