THH Sommarbrev juni 2022

Publicerad 2022-06-21 16:06
Hanviken hockey logo rgb 210520
Sommaren närmar sig med stormsteg och ännu en säsong är avslutad.

Hej,

Sommaren närmar sig med stormsteg och ännu en säsong är avslutad. Vi kan snabbt summera en lyckosam säsong för THH både sportsligt och som förening

A lag

Bästa säsongen genom tiderna för vårt A-lag, en andra plats i grundserien där laget verkligen presterade i alla matcher under hösten och när det sen blev dags för Allettan blev THH ett lag att räkna med. Alla lag hade stor respekt för vårt representationslag och vi lyckades plocka 27 poäng i Allettan vilket tyder på respekt för alla killar och ledares insats under den gångna säsongen.

Juniorerna

Vårt J20 lag hade det lite jobbigt både på hösten och våren men lyckades till slut knipa en 6:e plats i regionalserien vilket ändå är godkänt.

J18 hade stora förhoppningar att ta sig till regional men när väl kvalet drog igång hade vi inte våra bästa veckor på säsongen, i övrigt en bra säsongen där gruppen levererade bra resultat och ett bra spel.

Ungdom och Flick

Många aktiva ungdomar på både pojk- o flicksidan och ledare som kämpat på olika nivåer för att skapa ett livslångt intresse för hockeyn. Många har tagit stora kliv i sin hockeyutveckling och ser fram mot nästa säsong.

Hockeyskolan

Hockeyskolan som förmodligen är Stockholms största har under ännu ett år sett till att skapa mångas intresse för hockeyn, vilket gör att vi har bra påfyllning till våra ungdomslag på både pojk och flicksidan inför framtiden.

Nu tar vi några veckor ledigt och njuter av sommaren och ser vi fram emot en ny spännande höst med många nya minnen i våra ishallar och många ungdomar som vill fortsätta sina hockeydrömmar tillsammans med THH.

Hemmaplansmodellen

Ett projekt vi drivit tillsammans med förbundet under säsongen 21/22 där vi försöker förbättra föreningen på många sätt. Resultatet av detta arbete kommer vår Hemmaplansgrupp presentera för alla ledare under vår kick off den 20/8 -2022.

För mer info om hemmaplansmodellen kan ni läsa på www.hemmaplansmodellen.se

Sommaracademy

Glöm inte att anmäla er till vår egna och populära sommaracademy i hockey i augusti!

Perioden ni anmäler er till är 1/8 - 10/8 2022, för mer exakta datum för din ålder se hemsidan.

Sommaracademy är en perfekt start på säsongen för alla killar och tjejer som vill utveckla sina hockeykunskaper.

En academy ni helt enkelt inte vill missa. Årets tränare är Krister Falk och vår egen J20 tränare Emil Fursten.
Kostnaden för sommaracademyn är 2 800 kr. Mer information finns att läsa på hemsidan.

http://www.hanvikenssk.se/

Sportkommittén

Sportkommittén är föreningens alternativ till sportchef. En grupp som tillsammans jobbar för att utveckla hockeyn i THH till världens bästa hockeyförening. Varje person i gruppen kommer att ha ett mindre ansvarsområde och därmed komma närmre 'sina' lag med ledare och spelare, ha bättre kontakt för att utbilda och utveckla hockeykunskaperna.

Nytt till nästa säsong är att vi kan presentera en ny huvudansvarig för sportkommittén, vilken är fjolårets tränare i A-laget Daniel Karlunden. Daniel kommer även ansvara för vår juniorverksamhet. Välkommen Daniel. Sportkommittén lyder under och rapporterar till styrelsen. Läs i egen artikel här på hemsidan för att se organisationsritningen av sportkommittén, säsongen 22/23.

Tyresö Ishall

Tyresö ishall är stängt under sommaren för reparationer, ishallen öppnar åter igen v 35 29/8-22. Innebär att vi kommer använda Fontana hallen till Sommaracademyn och försäsongsträningen.

HJÄLP!!

Föreningen söker medlemmar-föräldrar-anhöriga-bekanta som kan tänka sig att hjälpa till inom olika områden:

# A-lagets organisation söker hjälp till hemmamatcherna, kontakta Lars Olsson.

# Marknadsgruppen behöver hjälp inom sponsring, kontakta Lars Olsson

# Digital kommunikation är något föreningen behöver hjälp med, kontakta Mikael Westford

Ica

Tävlingen med ICA lagsponsring är nu klar och hockeyskolan blev vinnare. Försäljningen har ökat och ICA bidrar med ytterligare bonus på 10 000 kr som fördelas så att Hockeyskolan får 5 000 kr extra, U-10 får 3000 kr extra och J20 får 2 000 kr extra. Samtliga lag som deltagit får provision, vilket utbetalas via kansliet.

Till hösten påbörjar vi en ny tävling- mer info kring det kommer längre fram.

Provisionen för säs 21/22 fördelas enl följande:

1:a Hockeyskolan 6 005

2:a U10 3 694

3:a J20 2 618

Övriga lag: J18 531 kr, U15 386 kr, U14 268 kr, U13 211 kr, U12 494 kr, U11 595 kr, U9 614 kr, F10 228 kr,

Vets 229 kr.

Vi vill passa på att tacka alla ledare, tränare och föräldrar som bidragit med sin tid och sina kunskaper för att vi skall kunna bedriva en förening som vi kan vara stolta över.


Vi i styrelsen vill även önska alla en glad sommar och så ses vi till hösten med nya krafter.

Hockeystyrelsen

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md dunross
Md logo 2x
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md katach
Md nedladdning
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub