Sommarhälsning från hockeyn!

Publicerad 2020-06-26 19:09
Thkhsk logo jpg liten 255k
Alla spelare, ledare, andra aktiva, stödmedlemmar, föräldrar och sponsorer i Tyresö Hanviken Hockey! Innan vi önskar er en riktigt härlig sommar, vill vi med några rader nämna det som varit och det som ska komma.

Vilken märklig vår vi har haft där ingenting har varit sig likt. Det enda vi känt igen har varit ett fantastiskt engagemang från alla Tyresö Hanviken Hockeys spelare och ledare. Trots flera månader då vi behövt följa smittorestriktioner, har vi sett stor aktivitet i lagen. Det är stort och det är starkt. Vågen för er alla!

Senior:

A-laget med spelare o ledare önskar alla i THH en trevlig sommar. A-lags truppen är i stort klar o försäsongens fys avslutad med goda resultat. Nu väntar en lite lugnare period innan allvaret startat runt 10 aug. Laget ser starkare ut än de senaste åren så vi har höga förväntningar. Simma lugnt i sommar.

Junior:

Båda juniorlagen (J18 & J20) har kört off ice-träning fem dagar i veckan sedan 20/4. Grabbarna visar ett härligt driv & kommer komma väl rustade till säsongsstart.

Ungdom:

Passa på!!

Det vi vet just nu är att vi kommer genomföra THH's traditionsenligt populära Sommar-Academy även i år 2020. Denna sommar kör vi 3/8 – 12/8.
Academy'n riktar sig till både flickor och pojkar födda 2005-2012. Spelare födda 2013 får delta i mån av plats. Givetvis med de anpassningar som då krävs pga smittrestriktioner.
Anmälan görs på hemsidan:https://hanvikenssk.myclub.se/ishockey/thhacademysommar

Senast 2020-09-30 vill vi få in nya utdrag från belastningsregistret från alla tränare, ledare, materialare och styrelsen som ska fortsätta efter 30 september. De enda som inte behöver visa är ni som redan visat detta år. Alla som är ledare i MyClub kommer få kallelse för det, men beställ utdraget nu så är det gjort. Mer info kommer i mitten på augusti.

Sedan den här veckan gäller nya Coronariktlinjer för idrotten med anledning av att alla idrottsmatcher oavsett ålder nu får spelas samt att närkontakt vid idrottande åter tillåts. För vår del innebär det en återgång till att äntligen få spela hockey fullt ut igen.

När vi åter möts i augusti/september, hoppas vi kunna blicka in i en härlig hockeysäsong 20/21 där allting är nästan som vanligt. Och när den dagen kommer då vi åter får vara publik får vi ta igen allt och heja fram våra lag som aldrig förr...

Nu vill vi önska er alla en riktigt fin och rolig sommar. Vi ses i augusti!

Styrelsen

Mikael Westford
Md thkhsk logo jpg liten 255k
Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana jul
**Tips på Julklappar**
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md lions85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub