Septemberbrev från hockeyn!

Publicerad 2020-09-18 17:09
Thkhsk logo jpg liten 255k
Hej alla medlemmar, tränare, spelare och ledare! Sommaren går mot sitt slut och vi ser fram mot något vi längtat efter i 5 månader, ishallen har öppnat och alla våra barn har fått gå på is och spela ishockey igen...

Föreningen THH

Idag tillhör vi en av Sveriges största hockeyföreningar med ca 600 spelare och ni skall vara otroligt stolta över att vara en del av denna förening. För föreningen är du och dina kompisar som du träffar varje dag i ishallen och det är du som skapar en förening som vi skall vara stolta över. Det är ingen annan som gör jobbet eller ger alla barn möjligheten att spela ishockey i Tyresö utan bara du.

Covid-19

Det är fortfarande publik förbud för ungdom, flickor och juniorlagen, det är max antal på 50 personer i hallen inkluderat spelare och ledare.

A-laget har andra regler eftersom dem lyder under svenska ishockeyförbundet se mer info under a-lag.

Idrottsfoto

Den 9 samt 21 oktober är det lagfotografering mer info kommer till lagledarna.

Stilavtalet

Stilavtalet är något nytt för denna säsong som vi hoppas skall upplevas positivt av alla spelare och föräldrar, tanken med detta avtal är att vi skall förtydliga vikten av hur vi alla skall uppträda på isen och utanför isen och att alla skall läsa Röda tråden för att få en klar bild av hur vi vill att THH skall fungera som förening. Glöm inte att avtalet skall lämnas in till lagledaren senast 30/9-20.

A-laget

Vårat a-lag tränar för fullt och har dessutom börjat spela träningsmatcher inför en spännande säsong i Hockeyettan.

Hockeyettan kör igång 4/10-20 med en hemmamatch mot Hudiksvall.

När det gäller THH a-lag så har vi idag begränsning av publik i vår ishall. Myndigheterna tillåter max 50 st åskådare tills vidare vilket gör att det är i första hand innehavare av säsongskort som kan se hemmamatcher i serien. Försäljning av säsongskort går i första hand ut via a-lagsspelare. Om och när man släpper upp antalet tillåtna åskådare återkommer vi med mer info.

Junior

Våra juniorlagen kör med fulla trupper, tränar och matchar för fullt. J20 spelar i år i J20 Regional tidigare J20 Elit och vårt J18 lag gör en satsning mot J18 Regional som tidigare hette J18 Elit.

Ungdom/Flickor

Nytt för i år är att vi startar ett flickor A lag som vi önskar lycka till, på ungdomssidan är alla lag igång för fullt och vi ser med spänning fram emot hur alla kommer att utvecklas under säsongen.

Hockeyskolan

Hockeyskolan kör igång lördagen 3/10-2020. Den yngsta årskullen födda 2016 samt äldre nybörjare får vänta till lördagen 5/12-2020 med tanke på Covidrestriktionerna.

Centrumaktivitet

Lördagen den 26 september har vi ett evenemang tillsammans med COOP i Tyresö centrum mellan kl 12-15. Passa på att träffa A-lagsspelare och utmana dem i prickskytte, frågesport mm. COOP ställer upp med fina priser.

Styrelsen

Md fontana logo rgb 2019 copy
Md fontana fin  002
Md logo 2x
Md dunross
Md lions85
Md hanvikenssk
Md idrottens bingo85
Md ccmlogotext
Tyresö Hanviken Hockey använder utrustning från CCM
Md l nnalogo
Klicka här för att komma till vår klubbshop
Md hockeyettan logotyp 4
Tabeller, Live Streaming mm hittar du här!
Md sponsorhuset
Stöd Tyresö Hanviken Ishockey när du handlar på nätet.
Md sthlmishockey160
AVSIKTSFÖRKLARINGEN Vad betyder den? Klicka här!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub